ALAMO Tirana Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

ALAMO Tirana Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Tirana Repülőtér (TIA), Albánia. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

ALAMO Tirana Repülőtér

ALAMO bérlés Tirana Repülőtér

ALAMO in Tirana Repülőtér
ALAMO
ALAMO
6.8
/10
7.5
/10
Teljes ár-érték arány
6.4
/10
Tisztaság
6.7
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6.7
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
6.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
10+ felhasználó véleménye alapján

Tirana Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Tirana Repülőtér-i Alamo autókölcsönzőt 10+ ügyfelünk értékelte 6.8/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Tirana Repülőtér-i Alamo autókölcsönzőnél a Chevrolet Spark of Mini osztály. Az ára mindössze 15,01 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Albánia általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Alamo-tól in Tirana Repülőtér a Fiat Punto 29,75 USD-ért naponta.

  Az Addcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Tirana Repülőtér, amelynek átlaga 9.2/10, 10+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Addcar-tól a Hyundai i20 az Gazdaságos kategóriából, amely 36,70 USD / nap.

  Az Albánia-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Addcar Tirana Repülőtér-ban kezdő áraival a Hyundai i20 már 36,70 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Budget Car Rental-tól van ( 7.5/10-en 25+-re értékelték), Amely nem más mint a Opel Corsa, melynek ára 29,62 USD /nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Fiat Panda. Az ára napi 17,25 USD -tól kezdődik az SurPrice Car Rentals-tól, melynek átlag értékelése 7/10, 100+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Tirana Repülőtér-ban a Chevrolet Spark az Alamo-tól. Az ára csak napi 15,01 USD. Az Alamo-t 10+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: ALAMO itt: Tirana Repülőtér

ALAMO
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Alamo
Cím: SERVICED BY ENTERPRISE, IN TERMINAL AIRPORT ROAD RINAS, TIRANA, 1053
Telefon: 00355676000900
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 6.8/10, amely

ALAMO autókölcsönzési helyek Tirana Repülőtér közelében

ALAMO autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Tirana Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Lezhe 40.74 km / 25.32 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Tirana Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: ALAMO