Exotikus Autókölcsönzés Wiener Neustadt
10
00
10
00
Exotikus Autókölcsönzés Wiener Neustadt

Exotikus Autókölcsönzés Wiener Neustadt

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Wiener Neustadt, Ausztria. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Exotikus autókölcsönzés itt: Wiener Neustadt

EUROPCAR in Wiener Neustadt
EUROPCAR
EUROPCAR
8.4
/10
Kiváló
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
8.9
/10
Tisztaság
8.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Wiener Neustadt autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kabrió kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Wiener Neustadt-ban. A legolcsóbb Kabrió kategóriájú autó Wiener Neustadt-ban a Volkswagen Golf Convertible az Europcar-tól. Az ára napi 49,01 USD-tól indul.

  Ha Wiener Neustadt-ban szeretne bérelni egy Kabrió kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Europcar-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 1000+ ügyfél átlagosan 7.9/10-re értékelte. A legolcsóbb Kabrió kategóriájú autó az Europcar-ból Wiener Neustadt-ban a Volkswagen Golf Convertible. Napi 49,01 USD kerül.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Wiener Neustadt, amelynek átlaga 8.4/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Fiat 500 az Mini kategóriából, amely 25,10 USD / nap.

  Az Ausztria-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Europcar Wiener Neustadt-ban kezdő áraival a Fiat Tipo már 38,11 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Wiener Neustadt-ban a Fiat Panda az Interrent-tól. Az ára csak napi 20,97 USD. Az Interrent-t 10+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.3/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Exotikus autókölcsönzési helyek itt: Bécsújhely

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Europcar
Europcar
89 USD-tól/től 47 USD-tól/től 120 USD-tól/től 137 USD-tól/től 115 USD-tól/től 120 USD-tól/től 127 USD-tól/től

Exotikus autókölcsönzési helyek Wiener Neustadt közelében

Exotikus autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Exotikus autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Exotikus autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Wiener Neustadt közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Bécs 46.33 km / 28.79 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Wiener Neustadt. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Exotikus