UNIDAS Santa Cruz Cabrália
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

UNIDAS Santa Cruz Cabrália

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Santa Cruz Cabrália, Brazília. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

UNIDAS Santa Cruz Cabrália

UNIDAS autókölcsönzés itt: Santa Cruz Cabrália

UNIDAS in Santa Cruz Cabrália
UNIDAS
UNIDAS
7.3
/10
Nagyon jó
7.6
/10
Teljes ár-érték arány
8
/10
Tisztaság
7.1
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6.5
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.3
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Santa Cruz Cabrália autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Santa Cruz Cabrália-i Unidas autókölcsönzőt 250+ ügyfelünk értékelte 7.3/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Santa Cruz Cabrália-i Unidas autókölcsönzőnél a Volkswagen Gol of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 23,79 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Brazília általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Unidas-tól in Santa Cruz Cabrália a Volkswagen Gol 23,79 EUR-ért naponta.

  Az Localiza Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Santa Cruz Cabrália, amelynek átlaga 8.2/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Localiza Car Rental-tól a Fiat Novo Uno az Mini kategóriából, amely 18,24 EUR / nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Gol. Az ára napi 11,44 EUR -tól kezdődik az Foco-Aluguel-De-Carros-tól, melynek átlag értékelése 5.6/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Santa Cruz Cabrália-ban a Nissan March az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 9,02 EUR. Az Budget Car Rental-t 25+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.7/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: UNIDAS itt: Santa Cruz Cabrália

UNIDAS
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Unidas
Cím: AVENIDA VINTE E DOIS DE ABRIL, 329 A E B , PORTO SEGURO , BPS3
Telefon: 7332884072
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.
Értékelés: 7.3/10, amely Nagyon jó

UNIDAS autókölcsönzési helyek itt: Porto Seguro Repülőtér (BPS)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Unidas
Unidas
24 EUR-tól/től 37 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től
Foco-Aluguel-De-Carros
Foco-Aluguel-De-Carros
12 EUR-tól/től 11 EUR-tól/től 29 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
14 EUR-tól/től 9 EUR-tól/től 29 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től
Localiza Car Rental
Localiza Car Rental
18 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
15 EUR-tól/től 38 EUR-tól/től 28 EUR-tól/től
Alamo
Alamo
19 EUR-tól/től 17 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
17 EUR-tól/től 23 EUR-tól/től 81 EUR-tól/től 59 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
25 EUR-tól/től 50 EUR-tól/től

UNIDAS autókölcsönzési helyek Santa Cruz Cabrália közelében

UNIDAS autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Autókölcsönzés Santa Cruz Cabrália közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Santa Cruz Cabrália. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: UNIDAS