MACK Split

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

MACK Split

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Split, Horvátország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

MACK Split

MACK bérlés Split

MACK is a well-known and popular company that operates in many countries and cities, including Split. If you've ever thought about renting a car while traveling, you've probably heard of this company.Car rental at MACK Split is a great opportunity to rent a car of any type at affordable prices. Plus, MACK is notable for its excellent reliability, it has only modern cars that regularly undergo technical inspection.

Split autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Split-i MACK Rent A Car autókölcsönzőt 25+ ügyfelünk értékelte 6.6/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Split-i MACK Rent A Car autókölcsönzőnél a Volkswagen Up of Mini osztály. Az ára mindössze 30,51 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Horvátország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az MACK Rent A Car-tól in Split a Opel Corsa 31,87 USD-ért naponta.

  Az Interrent egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Split, amelynek átlaga 8.9/10, 10+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Interrent-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 114,13 USD / nap.

  Az Horvátország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Interrent Split-ban kezdő áraival a Hyundai i20 már 114,13 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Opel Corsa. Az ára napi 20,80 USD -tól kezdődik az SIXT Rent A Car-tól, melynek átlag értékelése 6.9/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Split-ban a Volkswagen Golf az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 8,18 USD. Az AVIS Car Rental-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 7/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

If you’re looking for a representative office of MACK in Split, it may be a little bit confusing. There are many spots of MACK car rental Split, and not all of them are situated in the city center. If you choose the wrong office, you will have to go through the whole city to reach your destination. In this case, Bocubo will help. We do our best so that you can find the nearest MACK car rental in Split in just 2 clicks.

Információk a következőről: MACK itt: Split

Cars for rent at MACK Split

MACK Split offers a huge selection of cars. It is one of the many reasons why many people choose MACK car rental Split. The company's car fleet includes sedans and hatchbacks, wagons, jeeps, convertibles, and executive cars of various popular brands:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

These and many more cars can be rented at MACK Split. All of them have no significant damage and are constantly being maintained.

MACK
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: MACK Rent A Car
Cím: Hatzeov perivoj 3, HOTEL PARK, SPLIT, 21000
Telefon: + 385 (0) 98 601 727
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.

Another reason to choose MACK Split is the reliability of this company. It has been working for many years and has received extremely positive feedback. All processes in MACK rental Split are streamlined, so there are no difficult situations. From the very moment of booking a car to receiving the keys, all stages are simple and straightforward. The selected car will always be waiting for you at the MACK Split office. Here you will definitely not come across a situation that the car has not yet arrived at the point or you are offered the wrong car. Everything runs like clockwork at MACK Split.

If a car has any minor scratches, they are recorded in the contract. Therefore, you can rest assured that when you return your car, you will not be billed for scratches that you have nothing to do with. MACK Split respects its customers and strives to make their journey as comfortable and relaxing as possible.

MACK autókölcsönzési helyek Split közelében

How to choose a car for rent at MACK Split

Choosing a car at MACK in Split is super easy. To make the right choice, understand first why you need to rent a car. For example, if you’re looking for a cheap and comfortable option to get from the airport to the city center or to ride around the city with little luggage, a hatchback or a sedan will be suitable for you. Car rental in Split MACK offers the cheapest options in this class. Plus, you will save a lot on fuel.

If your trip includes off-road driving, an SUV is a nice choice. It should be noted that MACK car rental in Split offers several vehicles of this class. If you are interested in extreme adventures and intend to ride to the forests, steppes, prairies, an off-road car will be a great option. MACK rental in Split has many cars for rent at fair prices. If you need not only good cross-country ability but also a large trunk, choose a wagon.

To travel with many passengers or a large amount of cargo, rent a VAN. Choosing MACK car rental in Split, you have the opportunity to rent a roomy car that will suit all of your needs.

MACK autókölcsönző helyek a repülőterek körül

MACK autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

MACK car rental Split with Bocubo aggregator

If you are looking for MACK car rental Split, we can help you find the cheapest and the most reliable option and the nearest office. Our service was created to help you quickly find the best cars for short-time rent. With Bocubo, you can rent a car in just a couple of clicks. Thanks to Bocubo, MACK car rental Split has become even faster and more convenient.

To use the Bocubo aggregator, just indicate your location and for how many days you want to rent a vehicle. In addition, you can choose the “Return to a different location” option.

In a couple of seconds, you will see all offers for car rental in Split. Our service will show you the nearest rental offices and the cheapest options offered by different companies. You don't have to waste time visiting different car rental offices and talking to managers to learn about all conditions and prices. We have already done everything for you. Renting a car at MACK Split with Bocubo is a great option to book and rent a car in a matter of minutes.

Why use Bocubo to rent a car at MACK Split?

Bocubo brings together the best offers from the most reliable car rental companies. With our aggregator, you will quickly find the nearest MACK office and book a car for pick-up on a scheduled day. You can also compare offers from MACK and other companies to choose the most attractive conditions and lowest prices.

We show you the offices closest to you. Therefore, you no longer have to ride all over the city in search of a rental office. Select the desired point and car, book it, and pay. After that, just come to the office of the rental company on the required date, and in a few minutes, you will receive the keys. No queues and long filling out forms! With Bocubo, you can rent your perfect car in minutes!

Autókölcsönzés Split közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Hvar 41.9 km / 26.03 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Split. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: MACK