INTERNATIONAL Zágráb Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

INTERNATIONAL Zágráb Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Zágráb Repülőtér (ZAG), Horvátország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

INTERNATIONAL Zágráb Repülőtér

INTERNATIONAL bérlés Zágráb Repülőtér

INTERNATIONAL in Zágráb Repülőtér
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
8.2
/10
Kiváló
7.5
/10
Teljes ár-érték arány
9
/10
Tisztaság
8
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

Zágráb Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Zágráb Repülőtér-i International Supplier autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 8.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Zágráb Repülőtér-i International Supplier autókölcsönzőnél a Volkswagen Up of Mini osztály. Az ára mindössze 36,38 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Zágráb Repülőtér általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket, az Horvátország Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az International Supplier-tól Zágráb Repülőtér a Opel Astra 46,46 USD-ért naponta. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az International Supplier-tól in Zágráb Repülőtér a Fiat Punto 44,36 USD-ért naponta.

  Az ORYX Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Zágráb Repülőtér, amelynek átlaga 8.8/10, 1000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az ORYX Rent A Car-tól a Volkswagen Up az Mini kategóriából, amely 17,25 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Zágráb Repülőtér a Ferdehátú, az ORYX Rent A Car kezdő áraival a 19,01 USD már Volkswagen Golf-tól elérhető.

  Az Horvátország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az ORYX Rent A Car Zágráb Repülőtér-ban kezdő áraival a Volkswagen Polo már 18,01 USD-tól elérhető.

  Az SIXT Rent A Car a leghíresebb autókölcsönző cég az Horvátország-ban (az átlagos értékelése 8.2/10, 2000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Zágráb Repülőtér-ban a Audi A3, amely már 53,95 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Fiat Punto. Az ára napi 40,18 USD -tól kezdődik az SIXT Rent A Car-tól, melynek átlag értékelése 8.2/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Zágráb Repülőtér-ban a Fiat Panda az Goldcar rental-tól. Az ára csak napi 4,09 USD. Az Goldcar rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: INTERNATIONAL itt: Zágráb Repülőtér

INTERNATIONAL
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: International Supplier
Cím: Rudolfa Fizira 21, Zagreb, 10150
Telefon: +385-1-6219900
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.2/10, amely Kiváló

INTERNATIONAL autókölcsönzési helyek Zágráb Repülőtér közelében

INTERNATIONAL autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Zágráb Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Sisak 38.6 km / 23.99 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Zágráb Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: INTERNATIONAL