ADDCAR Helszinki
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

ADDCAR Helszinki

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Helszinki, Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

ADDCAR Helszinki

ADDCAR autókölcsönzés itt: Helszinki

ADDCAR in Helszinki
ADDCAR
ADDCAR
7.9
/10
Nagyon jó
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
8.5
/10
Tisztaság
8.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Helszinki autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Helszinki-i addCar autókölcsönzőt 50+ ügyfelünk értékelte 7.9/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Helszinki-i addCar autókölcsönzőnél a Opel Corsa of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 42,57 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Finnország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az addCar-tól in Helszinki a Opel Corsa 42,57 EUR-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Helszinki, amelynek átlaga 8.2/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Ford Fiesta az Gazdaságos kategóriából, amely 44,74 EUR / nap.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Hertz Car Hire Helszinki-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 44,74 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Fiesta. Az ára napi 27,08 EUR -tól kezdődik az Scandia Rent-tól, melynek átlag értékelése 8.2/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Helszinki-ban a Ford Ka az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 26,03 EUR. Az SIXT Rent A Car-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: ADDCAR itt: Helszinki

ADDCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: addCar
Cím: Lentoasemantie 1, Vantaa, 01530
Telefon: +358207032987
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon kívül található. Fáradjon a pulthoz.
Értékelés: 7.9/10, amely Nagyon jó

ADDCAR autókölcsönzési helyek itt: Helsinki Repülőtér (HEL)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
addCar
addCar
43 EUR-tól/től 84 EUR-tól/től 144 EUR-tól/től 151 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
26 EUR-tól/től 35 EUR-tól/től 88 EUR-tól/től 189 EUR-tól/től 282 EUR-tól/től 113 EUR-tól/től 56 EUR-tól/től
Scandia Rent
Scandia Rent
43 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 138 EUR-tól/től 73 EUR-tól/től 164 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
46 EUR-tól/től 45 EUR-tól/től 71 EUR-tól/től 121 EUR-tól/től 115 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
45 EUR-tól/től 45 EUR-tól/től 156 EUR-tól/től 73 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
41 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 153 EUR-tól/től 141 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
45 EUR-tól/től 45 EUR-tól/től 137 EUR-tól/től 194 EUR-tól/től 100 EUR-tól/től 158 EUR-tól/től
FiRent
FiRent
108 EUR-tól/től 123 EUR-tól/től 127 EUR-tól/től 87 EUR-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
41 EUR-tól/től 42 EUR-tól/től 140 EUR-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
41 EUR-tól/től 42 EUR-tól/től 213 EUR-tól/től 278 EUR-tól/től
International Supplier
International Supplier
101 EUR-tól/től 174 EUR-tól/től 1 472 EUR-tól/től 176 EUR-tól/től 136 EUR-tól/től
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
58 EUR-tól/től 183 EUR-tól/től 229 EUR-tól/től 123 EUR-tól/től 104 EUR-tól/től
Alamo
Alamo
39 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 324 EUR-tól/től 260 EUR-tól/től

ADDCAR autókölcsönzési helyek Helszinki közelében

ADDCAR autókölcsönző helyek a repülőterek körül

ADDCAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Helszinki közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Espoo 16.16 km / 10.04 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Helszinki. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: ADDCAR