AVIS Inari

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

AVIS Inari

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Inari, Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

AVIS Inari

AVIS bérlés Inari

AVIS in Inari
AVIS
AVIS
8.2
/10
Kiváló
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
7.8
/10
Tisztaság
8.7
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

AVIS is a well-known and popular company that operates in many countries and cities, including Inari. If you've ever thought about renting a car while traveling, you've probably heard of this company.Car rental at AVIS Inari is a great opportunity to rent a car of any type at affordable prices. Plus, AVIS is notable for its excellent reliability, it has only modern cars that regularly undergo technical inspection.

Inari autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Inari-i AVIS Car Rental autókölcsönzőt 250+ ügyfelünk értékelte 8.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Inari-i AVIS Car Rental autókölcsönzőnél a Volkswagen Up of Mini osztály. Az ára mindössze 29,23 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Finnország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az AVIS Car Rental-tól in Inari a Volkswagen Polo 29,36 EUR-ért naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Inari, amelynek átlaga 8.9/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Toyota Auris az Ferdehátú kategóriából, amely 35,38 EUR / nap.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Inari-ban kezdő áraival a Nissan Micra már 35,61 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Inari-ban a Volkswagen Polo az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 28,59 EUR. Az SIXT Rent A Car-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

If you’re looking for a representative office of AVIS in Inari, it may be a little bit confusing. There are many spots of AVIS car rental Inari, and not all of them are situated in the city center. If you choose the wrong office, you will have to go through the whole city to reach your destination. In this case, Bocubo will help. We do our best so that you can find the nearest AVIS car rental in Inari in just 2 clicks.

Információk a következőről: AVIS itt: Inari

Cars for rent at AVIS Inari

AVIS Inari offers a huge selection of cars. It is one of the many reasons why many people choose AVIS car rental Inari. The company's car fleet includes sedans and hatchbacks, wagons, jeeps, convertibles, and executive cars of various popular brands:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

These and many more cars can be rented at AVIS Inari. All of them have no significant damage and are constantly being maintained.

AVIS
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: AVIS Car Rental
Cím: Lentokentantie 290, Lentokentantie 290, Ivalo, 99800
Telefon: (358) 10 436 2365
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.2/10, amely Kiváló

Another reason to choose AVIS Inari is the reliability of this company. It has been working for many years and has received extremely positive feedback. All processes in AVIS rental Inari are streamlined, so there are no difficult situations. From the very moment of booking a car to receiving the keys, all stages are simple and straightforward. The selected car will always be waiting for you at the AVIS Inari office. Here you will definitely not come across a situation that the car has not yet arrived at the point or you are offered the wrong car. Everything runs like clockwork at AVIS Inari.

If a car has any minor scratches, they are recorded in the contract. Therefore, you can rest assured that when you return your car, you will not be billed for scratches that you have nothing to do with. AVIS Inari respects its customers and strives to make their journey as comfortable and relaxing as possible.

AVIS autókölcsönzési helyek Inari közelében

How to choose a car for rent at AVIS Inari

Choosing a car at AVIS in Inari is super easy. To make the right choice, understand first why you need to rent a car. For example, if you’re looking for a cheap and comfortable option to get from the airport to the city center or to ride around the city with little luggage, a hatchback or a sedan will be suitable for you. Car rental in Inari AVIS offers the cheapest options in this class. Plus, you will save a lot on fuel.

If your trip includes off-road driving, an SUV is a nice choice. It should be noted that AVIS car rental in Inari offers several vehicles of this class. If you are interested in extreme adventures and intend to ride to the forests, steppes, prairies, an off-road car will be a great option. AVIS rental in Inari has many cars for rent at fair prices. If you need not only good cross-country ability but also a large trunk, choose a wagon.

To travel with many passengers or a large amount of cargo, rent a VAN. Choosing AVIS car rental in Inari, you have the opportunity to rent a roomy car that will suit all of your needs.

AVIS autókölcsönző helyek a repülőterek körül

AVIS car rental Inari with Bocubo aggregator

If you are looking for AVIS car rental Inari, we can help you find the cheapest and the most reliable option and the nearest office. Our service was created to help you quickly find the best cars for short-time rent. With Bocubo, you can rent a car in just a couple of clicks. Thanks to Bocubo, AVIS car rental Inari has become even faster and more convenient.

To use the Bocubo aggregator, just indicate your location and for how many days you want to rent a vehicle. In addition, you can choose the “Return to a different location” option.

In a couple of seconds, you will see all offers for car rental in Inari. Our service will show you the nearest rental offices and the cheapest options offered by different companies. You don't have to waste time visiting different car rental offices and talking to managers to learn about all conditions and prices. We have already done everything for you. Renting a car at AVIS Inari with Bocubo is a great option to book and rent a car in a matter of minutes.

Why use Bocubo to rent a car at AVIS Inari?

Bocubo brings together the best offers from the most reliable car rental companies. With our aggregator, you will quickly find the nearest AVIS office and book a car for pick-up on a scheduled day. You can also compare offers from AVIS and other companies to choose the most attractive conditions and lowest prices.

We show you the offices closest to you. Therefore, you no longer have to ride all over the city in search of a rental office. Select the desired point and car, book it, and pay. After that, just come to the office of the rental company on the required date, and in a few minutes, you will receive the keys. No queues and long filling out forms! With Bocubo, you can rent your perfect car in minutes!

Autókölcsönzés Inari közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Inari. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: AVIS