Kabrió Autókölcsönzés Kokkola Kruunupyy Repülőtér
10
00
10
00
Kabrió Autókölcsönzés Kokkola Kruunupyy Repülőtér

Kabrió Autókölcsönzés Kokkola Kruunupyy Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Kokkola Kruunupyy Repülőtér (KOK), Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Kabrió autókölcsönzés itt: Kokkola Kruunupyy Repülőtér

SIXT in Kokkola Kruunupyy Repülőtér
SIXT
SIXT
8.6
/10
Kiváló
7.7
/10
Teljes ár-érték arány
8.9
/10
Tisztaság
8.7
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Kokkola Kruunupyy Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kabrió kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Kokkola Kruunupyy Repülőtér-ban. A legolcsóbb Kabrió kategóriájú autó Kokkola Kruunupyy Repülőtér-ban a Mercedes C Class Convertible az SIXT Rent A Car-tól. Az ára napi 274,03 USD-tól indul.

  Ha Kokkola Kruunupyy Repülőtér-ban szeretne bérelni egy Kabrió kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az SIXT Rent A Car-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 250+ ügyfél átlagosan 8.6/10-re értékelte. A legolcsóbb Kabrió kategóriájú autó az SIXT Rent A Car-ból Kokkola Kruunupyy Repülőtér-ban a Mercedes C Class Convertible. Napi 274,03 USD kerül.

  Az SIXT Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Kokkola Kruunupyy Repülőtér, amelynek átlaga 8.6/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az SIXT Rent A Car-tól a Skoda Citigo az Mini kategóriából, amely 44,59 USD / nap.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az SIXT Rent A Car Kokkola Kruunupyy Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 46,63 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Kokkola Kruunupyy Repülőtér-ban a Skoda Citigo az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 44,59 USD. Az SIXT Rent A Car-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Kabrió autókölcsönzési helyek itt: Kokkola Kruunupyy Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
45 USD-tól/től 47 USD-tól/től 187 USD-tól/től 274 USD-tól/től 169 USD-tól/től 218 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
49 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
50 USD-tól/től 50 USD-tól/től

Kabrió autókölcsönzési helyek Kokkola Kruunupyy Repülőtér közelében

Kabrió autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönzés Kokkola Kruunupyy Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Kokkola Kruunupyy Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Kabrió