AVIS Turku Repülőtér
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

AVIS Turku Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Turku Repülőtér (TK1), Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

AVIS Turku Repülőtér

AVIS autókölcsönzés itt: Turku Repülőtér

AVIS in Turku Repülőtér
AVIS
AVIS
8.2
/10
Kiváló
7.5
/10
Teljes ár-érték arány
8.5
/10
Tisztaság
8.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Turku Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Turku Repülőtér-i AVIS Car Rental autókölcsönzőt 250+ ügyfelünk értékelte 8.2/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Turku Repülőtér-i AVIS Car Rental autókölcsönzőnél a Citroen C1 of Mini osztály. Az ára mindössze 33,89 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Finnország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az AVIS Car Rental-tól in Turku Repülőtér a Skoda Fabia 35,10 EUR-ért naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Turku Repülőtér, amelynek átlaga 8.7/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Volkswagen Up az Mini kategóriából, amely 81,42 EUR / nap.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Turku Repülőtér-ban kezdő áraival a Nissan Micra már 85,59 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Fiesta. Az ára napi 129,02 EUR -tól kezdődik az Scandia Rent-tól, melynek átlag értékelése 8/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Turku Repülőtér-ban a Volkswagen Up az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 30,59 EUR. Az Budget Car Rental-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.2/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: AVIS itt: Turku Repülőtér

AVIS
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: AVIS Car Rental
Cím: Lentoasemantie 150, Turku, 20100
Telefon: (358) 207991222
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.2/10, amely Kiváló

AVIS autókölcsönzési helyek itt: Turku Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
34 EUR-tól/től 35 EUR-tól/től 88 EUR-tól/től 185 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
31 EUR-tól/től 76 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
115 EUR-tól/től 114 EUR-tól/től 263 EUR-tól/től 300 EUR-tól/től 107 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
81 EUR-tól/től 86 EUR-tól/től 162 EUR-tól/től 91 EUR-tól/től
Scandia Rent
Scandia Rent
41 EUR-tól/től 129 EUR-tól/től 227 EUR-tól/től 164 EUR-tól/től

AVIS autókölcsönzési helyek Turku Repülőtér közelében

AVIS autókölcsönző helyek a repülőterek körül

AVIS autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Turku Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Turku 6.74 km / 4.19 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Turku Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: AVIS