DOLLAR Sarrebourg

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

DOLLAR Sarrebourg

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Sarrebourg, Franciaország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

DOLLAR Sarrebourg

DOLLAR bérlés Sarrebourg

DOLLAR in Sarrebourg
DOLLAR
DOLLAR
7.5
/10
Nagyon jó
7.2
/10
Teljes ár-érték arány
7.8
/10
Tisztaság
7.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6.9
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

DOLLAR is a well-known and popular company that operates in many countries and cities, including Sarrebourg. If you've ever thought about renting a car while traveling, you've probably heard of this company.Car rental at DOLLAR Sarrebourg is a great opportunity to rent a car of any type at affordable prices. Plus, DOLLAR is notable for its excellent reliability, it has only modern cars that regularly undergo technical inspection.

Sarrebourg autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Sarrebourg-i Dollar Car Rental autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 7.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Sarrebourg-i Dollar Car Rental autókölcsönzőnél a Kia Rio of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 37,46 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Franciaország általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Dollar Car Rental-tól in Sarrebourg a Kia Rio 37,46 EUR-ért naponta.

  Az Flizzr egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Sarrebourg, amelynek átlaga 8.5/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Flizzr-tól a Renault Twingo az Mini kategóriából, amely 39,37 EUR / nap.

  Az Franciaország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Flizzr Sarrebourg-ban kezdő áraival a Opel Corsa már 42,24 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 31,36 EUR -tól kezdődik az SIXT Rent A Car-tól, melynek átlag értékelése 8/10, 5000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Sarrebourg-ban a Opel Corsa az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 20,34 EUR. Az Budget Car Rental-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

If you’re looking for a representative office of DOLLAR in Sarrebourg, it may be a little bit confusing. There are many spots of DOLLAR car rental Sarrebourg, and not all of them are situated in the city center. If you choose the wrong office, you will have to go through the whole city to reach your destination. In this case, Bocubo will help. We do our best so that you can find the nearest DOLLAR car rental in Sarrebourg in just 2 clicks.

Információk a következőről: DOLLAR itt: Sarrebourg

Cars for rent at DOLLAR Sarrebourg

DOLLAR Sarrebourg offers a huge selection of cars. It is one of the many reasons why many people choose DOLLAR car rental Sarrebourg. The company's car fleet includes sedans and hatchbacks, wagons, jeeps, convertibles, and executive cars of various popular brands:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

These and many more cars can be rented at DOLLAR Sarrebourg. All of them have no significant damage and are constantly being maintained.

DOLLAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Dollar Car Rental
Cím: Airport D'entzheim, Strasbourg, 67960
Telefon: 388646950
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 7.5/10, amely Nagyon jó

Another reason to choose DOLLAR Sarrebourg is the reliability of this company. It has been working for many years and has received extremely positive feedback. All processes in DOLLAR rental Sarrebourg are streamlined, so there are no difficult situations. From the very moment of booking a car to receiving the keys, all stages are simple and straightforward. The selected car will always be waiting for you at the DOLLAR Sarrebourg office. Here you will definitely not come across a situation that the car has not yet arrived at the point or you are offered the wrong car. Everything runs like clockwork at DOLLAR Sarrebourg.

If a car has any minor scratches, they are recorded in the contract. Therefore, you can rest assured that when you return your car, you will not be billed for scratches that you have nothing to do with. DOLLAR Sarrebourg respects its customers and strives to make their journey as comfortable and relaxing as possible.

DOLLAR autókölcsönzési helyek Sarrebourg közelében

How to choose a car for rent at DOLLAR Sarrebourg

Choosing a car at DOLLAR in Sarrebourg is super easy. To make the right choice, understand first why you need to rent a car. For example, if you’re looking for a cheap and comfortable option to get from the airport to the city center or to ride around the city with little luggage, a hatchback or a sedan will be suitable for you. Car rental in Sarrebourg DOLLAR offers the cheapest options in this class. Plus, you will save a lot on fuel.

If your trip includes off-road driving, an SUV is a nice choice. It should be noted that DOLLAR car rental in Sarrebourg offers several vehicles of this class. If you are interested in extreme adventures and intend to ride to the forests, steppes, prairies, an off-road car will be a great option. DOLLAR rental in Sarrebourg has many cars for rent at fair prices. If you need not only good cross-country ability but also a large trunk, choose a wagon.

To travel with many passengers or a large amount of cargo, rent a VAN. Choosing DOLLAR car rental in Sarrebourg, you have the opportunity to rent a roomy car that will suit all of your needs.

DOLLAR autókölcsönző helyek a repülőterek körül

DOLLAR car rental Sarrebourg with Bocubo aggregator

If you are looking for DOLLAR car rental Sarrebourg, we can help you find the cheapest and the most reliable option and the nearest office. Our service was created to help you quickly find the best cars for short-time rent. With Bocubo, you can rent a car in just a couple of clicks. Thanks to Bocubo, DOLLAR car rental Sarrebourg has become even faster and more convenient.

To use the Bocubo aggregator, just indicate your location and for how many days you want to rent a vehicle. In addition, you can choose the “Return to a different location” option.

In a couple of seconds, you will see all offers for car rental in Sarrebourg. Our service will show you the nearest rental offices and the cheapest options offered by different companies. You don't have to waste time visiting different car rental offices and talking to managers to learn about all conditions and prices. We have already done everything for you. Renting a car at DOLLAR Sarrebourg with Bocubo is a great option to book and rent a car in a matter of minutes.

Why use Bocubo to rent a car at DOLLAR Sarrebourg?

Bocubo brings together the best offers from the most reliable car rental companies. With our aggregator, you will quickly find the nearest DOLLAR office and book a car for pick-up on a scheduled day. You can also compare offers from DOLLAR and other companies to choose the most attractive conditions and lowest prices.

We show you the offices closest to you. Therefore, you no longer have to ride all over the city in search of a rental office. Select the desired point and car, book it, and pay. After that, just come to the office of the rental company on the required date, and in a few minutes, you will receive the keys. No queues and long filling out forms! With Bocubo, you can rent your perfect car in minutes!

Autókölcsönzés Sarrebourg közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Sarrebourg. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: DOLLAR