TRAVELCAR Tbiliszi Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

TRAVELCAR Tbiliszi Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Tbiliszi Repülőtér (TBS), Grúzia. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

TRAVELCAR Tbiliszi Repülőtér

TRAVELCAR bérlés Tbiliszi Repülőtér

Tbiliszi Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Tbiliszi Repülőtér-i Travelcar autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Tbiliszi Repülőtér-i Travelcar autókölcsönzőnél a Suzuki Swift of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 37,37 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Grúzia általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Travelcar-tól in Tbiliszi Repülőtér a Suzuki Swift 37,37 USD-ért naponta.

  Az Gtg-Cars egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Tbiliszi Repülőtér, amelynek átlaga 7.5/10, 5+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Gtg-Cars-tól a Nissan Micra az Mini kategóriából, amely 36,48 USD / nap.

  Az Grúzia-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Gtg-Cars Tbiliszi Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 40,69 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Budget-tól van ( 0/10-en +-re értékelték), Amely nem más mint a Kia Picanto, melynek ára 45,42 USD /nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Fiesta. Az ára napi 52,08 USD -tól kezdődik az City-Rent-Car-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Tbiliszi Repülőtér-ban a Renault Clio az Rent-Motors-tól. Az ára csak napi 17,15 USD. Az Rent-Motors-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: TRAVELCAR itt: Tbiliszi Repülőtér

TRAVELCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Travelcar
Cím: Tbilisi International Airport, Tbilisi
Telefon: 00995577967070
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.

TRAVELCAR autókölcsönzési helyek Tbiliszi Repülőtér közelében

TRAVELCAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Tbiliszi Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Tbiliszi Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: TRAVELCAR