BUDGET Haifa
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

BUDGET Haifa

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Haifa, Izrael. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

BUDGET Haifa

BUDGET autókölcsönzés itt: Haifa

BUDGET in Haifa
BUDGET
BUDGET
6.4
/10
7
/10
Teljes ár-érték arány
6.3
/10
Tisztaság
6.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
5.8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
6.7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Haifa autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Haifa-i Budget Car Rental autókölcsönzőt 250+ ügyfelünk értékelte 6.4/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Haifa-i Budget Car Rental autókölcsönzőnél a Suzuki Alto of Mini osztály. Az ára mindössze 8,74 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Izrael általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Budget Car Rental-tól in Haifa a Nissan Micra 9,66 EUR-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Haifa, amelynek átlaga 6.9/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Suzuki Alto az Mini kategóriából, amely 28,83 EUR / nap.

  Az Izrael-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Hertz Car Hire Haifa-ban kezdő áraival a Hyundai Getz már 31,46 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Nissan Micra. Az ára napi 9,66 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 6.4/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Haifa-ban a Suzuki Alto az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 8,74 EUR. Az Budget Car Rental-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: BUDGET itt: Haifa

BUDGET
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Budget Car Rental
Cím: 12, Khilat Zion Street, Afula, 18301
Telefon: 03 9350021
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 6.4/10, amely

BUDGET autókölcsönzési helyek itt: Haifa

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
20 EUR-tól/től 21 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
29 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től 68 EUR-tól/től 95 EUR-tól/től 91 EUR-tól/től 86 EUR-tól/től
Cal-Auto
Cal-Auto
21 EUR-tól/től 21 EUR-tól/től 67 EUR-tól/től 123 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
25 EUR-tól/től 26 EUR-tól/től 146 EUR-tól/től 70 EUR-tól/től 63 EUR-tól/től
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
36 EUR-tól/től 39 EUR-tól/től 154 EUR-tól/től 109 EUR-tól/től
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
27 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 135 EUR-tól/től 77 EUR-tól/től 75 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
25 EUR-tól/től 44 EUR-tól/től 185 EUR-tól/től

BUDGET autókölcsönzési helyek Haifa közelében

BUDGET autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Haifa közelében

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Haifa. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: BUDGET