DOLLAR Rishon Letzion
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

DOLLAR Rishon Letzion

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Rishon Letzion, Izrael. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

DOLLAR Rishon Letzion

DOLLAR autókölcsönzés itt: Rishon Letzion

Rishon Letzion autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Rishon Letzion-i Dollar autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Rishon Letzion-i Dollar autókölcsönzőnél a Chevrolet Spark of Mini osztály. Az ára mindössze 16,90 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Izrael általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Dollar-tól in Rishon Letzion a Kia Rio 17,33 USD-ért naponta.

  Az Dollar-Thrifty egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Rishon Letzion, amelynek átlaga 6.9/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Dollar-Thrifty-tól a Suzuki Alto az Mini kategóriából, amely 21,38 USD / nap.

  Az Izrael-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Dollar-Thrifty Rishon Letzion-ban kezdő áraival a Kia Picanto már 22,63 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Nissan Micra. Az ára napi 10,50 USD -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 6.4/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Rishon Letzion-ban a Hyundai i10 az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 6,97 USD. Az AVIS Car Rental-t 50+ ügyfél értékelte, átlagosan 5.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: DOLLAR itt: Rishon Letzion

DOLLAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Dollar
Cím: Tel Aviv - Airport Ben Gurion, Terminal 3
Telefon: 972-3-9772444
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.

DOLLAR autókölcsönzési helyek itt: Tel Aviv Ben Gurion Repülőtér (TLV)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Dollar
Dollar
17 USD-tól/től 17 USD-tól/től
Thrifty
Thrifty
33 USD-tól/től 27 USD-tól/től 44 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
26 USD-tól/től 27 USD-tól/től 84 USD-tól/től 117 USD-tól/től 92 USD-tól/től 110 USD-tól/től
Europcar
Europcar
24 USD-tól/től 28 USD-tól/től 114 USD-tól/től 141 USD-tól/től 57 USD-tól/től 53 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
28 USD-tól/től 33 USD-tól/től 182 USD-tól/től 83 USD-tól/től 47 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
37 USD-tól/től 37 USD-tól/től 92 USD-tól/től 59 USD-tól/től
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
31 USD-tól/től 26 USD-tól/től 203 USD-tól/től 93 USD-tól/től 91 USD-tól/től
Cal-Auto
Cal-Auto
29 USD-tól/től 30 USD-tól/től 66 USD-tól/től 86 USD-tól/től
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
41 USD-tól/től 43 USD-tól/től 175 USD-tól/től 102 USD-tól/től 97 USD-tól/től
Enterprise
Enterprise
27 USD-tól/től 28 USD-tól/től 204 USD-tól/től 128 USD-tól/től 69 USD-tól/től
International Supplier
International Supplier
37 USD-tól/től 35 USD-tól/től 133 USD-tól/től 245 USD-tól/től 79 USD-tól/től
Alamo
Alamo
39 USD-tól/től 43 USD-tól/től 64 USD-tól/től
Alamo
Alamo
37 USD-tól/től 41 USD-tól/től

DOLLAR autókölcsönzési helyek Rishon Letzion közelében

DOLLAR autókölcsönző helyek a repülőterek körül

DOLLAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Rishon Letzion közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Ramla 8.57 km / 5.32 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Rishon Letzion. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: DOLLAR