INTERNATIONAL Kuwait Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

INTERNATIONAL Kuwait Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Kuwait Repülőtér (KWI), Kuvait. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

INTERNATIONAL Kuwait Repülőtér

INTERNATIONAL autókölcsönzés itt: Kuwait Repülőtér

Kuwait Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kuwait Repülőtér-i International autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Kuwait Repülőtér-i International autókölcsönzőnél a Hyundai Accent of Ferdehátú osztály. Az ára mindössze 38,61 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Kuvait általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az International-tól in Kuwait Repülőtér a Hyundai Accent 38,61 EUR-ért naponta.

  Az Sixt egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Kuwait Repülőtér, amelynek átlaga 7.1/10, 25+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Sixt-tól a Hyundai Accent az Ferdehátú kategóriából, amely 52,01 EUR / nap.

  Az Kuvait-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Sixt Kuwait Repülőtér-ban kezdő áraival a Hyundai Accent már 52,01 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Kuwait Repülőtér-ban a Hyundai Accent az Enterprise-tól. Az ára csak napi 19,00 EUR. Az Enterprise-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: INTERNATIONAL itt: Kuwait Repülőtér

INTERNATIONAL
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: International
Cím: Kuwait Airport , Al Farwaniyah , Farwaniyah , 13001
Telefon: -920262
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.

INTERNATIONAL autókölcsönzési helyek itt: Kuwait Repülőtér

Gazdaságos Egyterű Luxus Kisteherautó SUV Exotikus
International
International
65 EUR-tól/től 65 EUR-tól/től 356 EUR-tól/től
Enterprise
Enterprise
19 EUR-tól/től 96 EUR-tól/től 25 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
35 EUR-tól/től 88 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
38 EUR-tól/től 165 EUR-tól/től 85 EUR-tól/től 39 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
57 EUR-tól/től 96 EUR-tól/től
Sixt
Sixt
70 EUR-tól/től 53 EUR-tól/től 181 EUR-tól/től 63 EUR-tól/től 389 EUR-tól/től
Island Car Rentals
Island Car Rentals
58 EUR-tól/től
National
National
21 EUR-tól/től 106 EUR-tól/től 45 EUR-tól/től

INTERNATIONAL autókölcsönzési helyek Kuwait Repülőtér közelében

INTERNATIONAL autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Kuwait Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Kuwait Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: INTERNATIONAL