Furgon bérlés Nabatieh

10
00
10
00
Furgon bérlés Nabatieh

Furgon bérlés Nabatieh

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Nabatieh, Libanon. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Furgon bérlés Nabatieh

Nabatieh autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Furgon kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Nabatieh-ban. A legolcsóbb Furgon kategóriájú autó Nabatieh-ban a Dacia Logan MCV az City-Car-tól. Az ára napi 42,97 USD-tól indul.

  Ha Nabatieh-ban szeretne bérelni egy Furgon kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Budget Car Rental-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 100+ ügyfél átlagosan 8.5/10-re értékelte. A legolcsóbb Furgon kategóriájú autó az Budget Car Rental-ból Nabatieh-ban a Mercedes Vito. Napi 120,93 USD kerül.

  Az Budget Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Nabatieh, amelynek átlaga 8.5/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Budget Car Rental-tól a Hyundai i10 az Gazdaságos kategóriából, amely 22,16 USD / nap.

  Az Libanon-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Budget Car Rental Nabatieh-ban kezdő áraival a Hyundai i10 már 22,16 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Nabatieh-ban a Hyundai i10 az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 22,16 USD. Az Budget Car Rental-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.5/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Furgon autókölcsönzési helyek Nabatieh közelében

Furgon autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Furgon autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Nabatieh közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Sidon 23.1 km / 14.35 mi

Most Popular car groups near Nabatieh

7 seater car rental at Nabatieh

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Kia Carens 7 Places | 1 Bags
 • Mercedes Vito 7 Places | 1 Bags
 • Dacia Logan MCV 7 Places | 1 Bags

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Nabatieh. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Furgon