THRIFTY Mauritius
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

THRIFTY Mauritius

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Mauritius, Mauritius. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

THRIFTY Mauritius

THRIFTY autókölcsönzés itt: Mauritius

Mauritius autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Mauritius-i Thrifty autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Mauritius-i Thrifty autókölcsönzőnél a Hyundai i10 of Mini osztály. Az ára mindössze 50,23 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Mauritius általában Mini kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Mini kategóriájú autó az Thrifty-tól in Mauritius a Hyundai i10 50,23 USD-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Mauritius, amelynek átlaga 7.8/10, 50+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Suzuki Alto az Mini kategóriából, amely 42,35 USD / nap.

  Az Mauritius-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Mini, az Hertz Car Hire Mauritius-ban kezdő áraival a Suzuki Alto már 42,35 USD-tól elérhető.

  Mini kategóriában, a legnépszerűbb model a Suzuki Celerio. Az ára napi 31,69 USD -tól kezdődik az Royal-Car-Rental-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Mauritius-ban a Hyundai i10 az OLA Mauritius -tól. Az ára csak napi 28,62 USD. Az OLA Mauritius -t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: THRIFTY itt: Mauritius

THRIFTY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Thrifty
Cím: SSR International Airport, Plaine Magnien
Telefon: 2306379795
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Ingyenes reptéri transzfer — Az autókölcsönző cég ingyenes transzfert biztosít az autó átvételi helyére, amely a terminál közelében található.

THRIFTY autókölcsönzési helyek itt: Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Thrifty
Thrifty
50 USD-tól/től 53 USD-tól/től
OLA Mauritius
OLA Mauritius
29 USD-tól/től 38 USD-tól/től 135 USD-tól/től
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
32 USD-tól/től 32 USD-tól/től 62 USD-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
46 USD-tól/től 46 USD-tól/től 107 USD-tól/től 257 USD-tól/től 69 USD-tól/től 107 USD-tól/től
Pingouin-Car
Pingouin-Car
33 USD-tól/től 40 USD-tól/től 108 USD-tól/től 61 USD-tól/től 67 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
49 USD-tól/től 52 USD-tól/től 60 USD-tól/től 91 USD-tól/től
Europcar
Europcar
49 USD-tól/től 62 USD-tól/től 140 USD-tól/től 121 USD-tól/től 136 USD-tól/től 132 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
44 USD-tól/től 49 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
44 USD-tól/től 51 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
50 USD-tól/től 96 USD-tól/től 71 USD-tól/től 112 USD-tól/től
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
35 USD-tól/től 40 USD-tól/től 63 USD-tól/től 71 USD-tól/től
International Supplier
International Supplier
55 USD-tól/től 61 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
65 USD-tól/től 56 USD-tól/től 171 USD-tól/től
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
29 USD-tól/től 36 USD-tól/től
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
32 USD-tól/től 33 USD-tól/től 127 USD-tól/től 66 USD-tól/től
Surprice
Surprice
66 USD-tól/től 77 USD-tól/től 92 USD-tól/től

THRIFTY autókölcsönzési helyek Mauritius közelében

THRIFTY autókölcsönző helyek a repülőterek körül

THRIFTY autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

THRIFTY autókölcsönző helyek a kikötőknél

Autókölcsönzés Mauritius közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Mauritius. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: THRIFTY