Exotikus Autókölcsönzés Nador
10
00
10
00
Exotikus Autókölcsönzés Nador

Exotikus Autókölcsönzés Nador

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Nador, Marokkó. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Exotikus autókölcsönzés itt: Nador

SIXT in Nador
SIXT
SIXT
8.8
/10
Kiváló
8.6
/10
Teljes ár-érték arány
8.5
/10
Tisztaság
9.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.4
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Nador autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Exotikus kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Nador-ban. A legolcsóbb Exotikus kategóriájú autó Nador-ban a BMW X1 az AirCar Car Rental-tól. Az ára napi 310,67 USD-tól indul.

  Az SIXT Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Nador, amelynek átlaga 8.8/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az SIXT Rent A Car-tól a Fiat 500 az Mini kategóriából, amely 22,38 USD / nap.

  Az Marokkó-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az SIXT Rent A Car Nador-ban kezdő áraival a Citroen C3 már 29,46 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Toyota Yaris Hybrid. Az ára napi 29,38 USD -tól kezdődik az Dollar Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 7.9/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Nador-ban a Hyundai i10 az AirCar Car Rental-tól. Az ára csak napi 15,23 USD. Az AirCar Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Exotikus autókölcsönzési helyek itt: Nador Repülőtér (NDR)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
15 USD-tól/től 17 USD-tól/től 162 USD-tól/től 19 USD-tól/től 42 USD-tól/től 311 USD-tól/től
Europcar
Europcar
22 USD-tól/től 23 USD-tól/től 86 USD-tól/től 98 USD-tól/től 30 USD-tól/től 47 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
33 USD-tól/től 37 USD-tól/től 41 USD-tól/től 59 USD-tól/től 69 USD-tól/től
LocationAuto
LocationAuto
53 USD-tól/től 48 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
42 USD-tól/től 33 USD-tól/től 138 USD-tól/től 53 USD-tól/től 69 USD-tól/től 57 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
22 USD-tól/től 29 USD-tól/től 86 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
32 USD-tól/től 29 USD-tól/től 41 USD-tól/től 30 USD-tól/től 61 USD-tól/től
International Supplier
International Supplier
69 USD-tól/től 72 USD-tól/től 101 USD-tól/től
Flizzr
Flizzr
31 USD-tól/től 32 USD-tól/től
Firefly
Firefly
28 USD-tól/től 32 USD-tól/től 115 USD-tól/től 61 USD-tól/től

Exotikus autókölcsönzési helyek Nador közelében

Exotikus autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Autókölcsönzés Nador közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Nador. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Exotikus