ENTERPRISE Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

ENTERPRISE Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin (WMI), Lengyelország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

ENTERPRISE Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin

ENTERPRISE bérlés Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin

ENTERPRISE in Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin
ENTERPRISE
ENTERPRISE
8.7
/10
Kiváló
8.2
/10
Teljes ár-érték arány
8.7
/10
Tisztaság
9
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.1
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
100+ felhasználó véleménye alapján

Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin-i Enterprise autókölcsönzőt 100+ ügyfelünk értékelte 8.7/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin-i Enterprise autókölcsönzőnél a Toyota Yaris of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 48,09 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Lengyelország általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Enterprise-tól in Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin a Toyota Auris 52,91 USD-ért naponta.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin, amelynek átlaga 8.9/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Kia Picanto az Mini kategóriából, amely 37,39 USD / nap.

  Az Lengyelország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Hertz Car Hire Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin-ban kezdő áraival a Ford Focus már 45,75 USD-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Golf. Az ára napi 36,06 USD -tól kezdődik az Global-Rent-A-Car-tól, melynek átlag értékelése 6.9/10, 1000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin-ban a Hyundai i20 az Surprice-tól. Az ára csak napi 8,86 USD. Az Surprice-t 50+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.9/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: ENTERPRISE itt: Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin

ENTERPRISE
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Enterprise
Cím: GENERALA WIKTORA THOMMEE 1A, NOWY DWOR MAZOWIECKI, WARSZAWA, 05102
Telefon: 0048696081082
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 8.7/10, amely Kiváló

ENTERPRISE autókölcsönzési helyek Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin közelében

ENTERPRISE autókölcsönző helyek a repülőterek körül

ENTERPRISE autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Nowy Dwór Mazowiecki Repülőtér Modlin. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: ENTERPRISE