JUMBO CAR Saint Marie

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

JUMBO CAR Saint Marie

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Saint Marie, Réunion. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

JUMBO CAR Saint Marie

JUMBO CAR bérlés Saint Marie

JUMBO CAR in Saint Marie
JUMBO CAR
JUMBO CAR
8.2
/10
Kiváló
8.3
/10
Teljes ár-érték arány
8.4
/10
Tisztaság
8
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

JUMBO CAR is a well-known and popular company that operates in many countries and cities, including Saint Marie. If you've ever thought about renting a car while traveling, you've probably heard of this company.Car rental at JUMBO CAR Saint Marie is a great opportunity to rent a car of any type at affordable prices. Plus, JUMBO CAR is notable for its excellent reliability, it has only modern cars that regularly undergo technical inspection.

Saint Marie autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Saint Marie-i Jumbo-Car autókölcsönzőt 50+ ügyfelünk értékelte 7.6/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Saint Marie-i Jumbo-Car autókölcsönzőnél a Renault Twingo of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 31,58 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Réunion általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Jumbo-Car-tól in Saint Marie a Renault Twingo 31,58 USD-ért naponta.

  Az SIXT Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Saint Marie, amelynek átlaga 8.3/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az SIXT Rent A Car-tól a Renault Clio az Gazdaságos kategóriából, amely 39,25 USD / nap.

  Az Réunion-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az SIXT Rent A Car Saint Marie-ban kezdő áraival a Renault Clio már 39,25 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Saint Marie-ban a Opel Corsa az Green-Motion-tól. Az ára csak napi 24,46 USD. Az Green-Motion-t 5+ ügyfél értékelte, átlagosan 8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

If you’re looking for a representative office of JUMBO CAR in Saint Marie, it may be a little bit confusing. There are many spots of JUMBO CAR car rental Saint Marie, and not all of them are situated in the city center. If you choose the wrong office, you will have to go through the whole city to reach your destination. In this case, Bocubo will help. We do our best so that you can find the nearest JUMBO CAR car rental in Saint Marie in just 2 clicks.

Információk a következőről: JUMBO CAR itt: Saint Marie

Cars for rent at JUMBO CAR Saint Marie

JUMBO CAR Saint Marie offers a huge selection of cars. It is one of the many reasons why many people choose JUMBO CAR car rental Saint Marie. The company's car fleet includes sedans and hatchbacks, wagons, jeeps, convertibles, and executive cars of various popular brands:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

These and many more cars can be rented at JUMBO CAR Saint Marie. All of them have no significant damage and are constantly being maintained.

JUMBO CAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Jumbo-Car
Cím: 74 Avenue Roland Garros, Réunion, 97438
Telefon: 0692 86 32 38
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.2/10, amely Kiváló

Another reason to choose JUMBO CAR Saint Marie is the reliability of this company. It has been working for many years and has received extremely positive feedback. All processes in JUMBO CAR rental Saint Marie are streamlined, so there are no difficult situations. From the very moment of booking a car to receiving the keys, all stages are simple and straightforward. The selected car will always be waiting for you at the JUMBO CAR Saint Marie office. Here you will definitely not come across a situation that the car has not yet arrived at the point or you are offered the wrong car. Everything runs like clockwork at JUMBO CAR Saint Marie.

If a car has any minor scratches, they are recorded in the contract. Therefore, you can rest assured that when you return your car, you will not be billed for scratches that you have nothing to do with. JUMBO CAR Saint Marie respects its customers and strives to make their journey as comfortable and relaxing as possible.

JUMBO CAR autókölcsönzési helyek Saint Marie közelében

How to choose a car for rent at JUMBO CAR Saint Marie

Choosing a car at JUMBO CAR in Saint Marie is super easy. To make the right choice, understand first why you need to rent a car. For example, if you’re looking for a cheap and comfortable option to get from the airport to the city center or to ride around the city with little luggage, a hatchback or a sedan will be suitable for you. Car rental in Saint Marie JUMBO CAR offers the cheapest options in this class. Plus, you will save a lot on fuel.

If your trip includes off-road driving, an SUV is a nice choice. It should be noted that JUMBO CAR car rental in Saint Marie offers several vehicles of this class. If you are interested in extreme adventures and intend to ride to the forests, steppes, prairies, an off-road car will be a great option. JUMBO CAR rental in Saint Marie has many cars for rent at fair prices. If you need not only good cross-country ability but also a large trunk, choose a wagon.

To travel with many passengers or a large amount of cargo, rent a VAN. Choosing JUMBO CAR car rental in Saint Marie, you have the opportunity to rent a roomy car that will suit all of your needs.

JUMBO CAR autókölcsönző helyek a repülőterek körül

JUMBO CAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

JUMBO CAR car rental Saint Marie with Bocubo aggregator

If you are looking for JUMBO CAR car rental Saint Marie, we can help you find the cheapest and the most reliable option and the nearest office. Our service was created to help you quickly find the best cars for short-time rent. With Bocubo, you can rent a car in just a couple of clicks. Thanks to Bocubo, JUMBO CAR car rental Saint Marie has become even faster and more convenient.

To use the Bocubo aggregator, just indicate your location and for how many days you want to rent a vehicle. In addition, you can choose the “Return to a different location” option.

In a couple of seconds, you will see all offers for car rental in Saint Marie. Our service will show you the nearest rental offices and the cheapest options offered by different companies. You don't have to waste time visiting different car rental offices and talking to managers to learn about all conditions and prices. We have already done everything for you. Renting a car at JUMBO CAR Saint Marie with Bocubo is a great option to book and rent a car in a matter of minutes.

Why use Bocubo to rent a car at JUMBO CAR Saint Marie?

Bocubo brings together the best offers from the most reliable car rental companies. With our aggregator, you will quickly find the nearest JUMBO CAR office and book a car for pick-up on a scheduled day. You can also compare offers from JUMBO CAR and other companies to choose the most attractive conditions and lowest prices.

We show you the offices closest to you. Therefore, you no longer have to ride all over the city in search of a rental office. Select the desired point and car, book it, and pay. After that, just come to the office of the rental company on the required date, and in a few minutes, you will receive the keys. No queues and long filling out forms! With Bocubo, you can rent your perfect car in minutes!

Autókölcsönzés Saint Marie közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Saint Marie. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: JUMBO CAR