SURPRICE Knjazevac
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

SURPRICE Knjazevac

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Knjazevac, Szerbia. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SURPRICE Knjazevac

SURPRICE autókölcsönzés itt: Knjazevac

SURPRICE in Knjazevac
SURPRICE
SURPRICE
9.4
/10
Kiváló
9.1
/10
Teljes ár-érték arány
9.3
/10
Tisztaság
9.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.5
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Knjazevac autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az SurPrice Car Rentals egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Knjazevac, amelynek átlaga 9.4/10, 50+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az SurPrice Car Rentals-tól a Fiat Panda az Mini kategóriából, amely 26,88 USD / nap.

  Az Szerbia-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az SurPrice Car Rentals Knjazevac-ban kezdő áraival a Volkswagen Polo már 27,20 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Citroen C3. Az ára napi 19,96 USD -tól kezdődik az AVIS Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 5.4/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Knjazevac-ban a Toyota Aygo az InterRent-tól. Az ára csak napi 10,23 USD. Az InterRent-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.3/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: SURPRICE itt: Knjazevac

SURPRICE
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: SurPrice Car Rentals
Cím: Nis Constantine the Great - Airport, Medosevac, Serbia
Telefon: 381606007000
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 9.4/10, amely Kiváló

SURPRICE autókölcsönzési helyek itt: Niš Repülőtér (INI)

Mini
Mini
car_groups.
car_groups.
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
27 USD-tól/től 27 USD-tól/től 131 USD-tól/től 85 USD-tól/től
InterRent
InterRent
10 USD-tól/től 18 USD-tól/től 56 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
16 USD-tól/től 20 USD-tól/től 46 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
21 USD-tól/től 25 USD-tól/től 114 USD-tól/től 51 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
31 USD-tól/től 19 USD-tól/től 84 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
21 USD-tól/től 35 USD-tól/től 63 USD-tól/től
Europcar
Europcar
28 USD-tól/től 59 USD-tól/től 30 USD-tól/től 66 USD-tól/től 72 USD-tól/től 37 USD-tól/től 54 USD-tól/től 67 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
21 USD-tól/től 22 USD-tól/től 129 USD-tól/től 88 USD-tól/től 81 USD-tól/től 60 USD-tól/től
Firefly
Firefly
22 USD-tól/től 24 USD-tól/től

SURPRICE autókölcsönzési helyek Knjazevac közelében

SURPRICE autókölcsönző helyek a repülőterek körül

SURPRICE autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Knjazevac közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Nis 39.22 km / 24.37 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Knjazevac. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SURPRICE