SUV Autókölcsönzés Pietermaritzburg Repülőtér
10
00
10
00
SUV Autókölcsönzés Pietermaritzburg Repülőtér

SUV Autókölcsönzés Pietermaritzburg Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Pietermaritzburg Repülőtér (PZB), Dél-Afrikai Köztársaság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SUV autókölcsönzés itt: Pietermaritzburg Repülőtér

Pietermaritzburg Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A SUV kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Pietermaritzburg Repülőtér-ban. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó Pietermaritzburg Repülőtér-ban a Toyota Rav4 az Europcar-tól. Az ára napi 34,68 USD-tól indul.

  Az Dél-Afrikai Köztársaság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az First Car Rental Pietermaritzburg Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Figo már 19,38 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Hertz-tól van ( 0/10-en +-re értékelték), Amely nem más mint a Volkswagen Polo, melynek ára 20,64 USD /nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo Vivo. Az ára napi 19,39 USD -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Pietermaritzburg Repülőtér-ban a Hyundai i10 az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 13,69 USD. Az Budget Car Rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

SUV autókölcsönzési helyek itt: Pietermaritzburg Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
Europcar
Europcar
18 USD-tól/től 22 USD-tól/től 32 USD-tól/től 35 USD-tól/től
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
16 USD-tól/től 20 USD-tól/től 44 USD-tól/től 29 USD-tól/től 39 USD-tól/től
Hertz
Hertz
20 USD-tól/től 21 USD-tól/től 46 USD-tól/től 51 USD-tól/től 65 USD-tól/től 41 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
14 USD-tól/től 19 USD-tól/től 58 USD-tól/től 69 USD-tól/től 43 USD-tól/től 42 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
18 USD-tól/től 20 USD-tól/től 72 USD-tól/től 72 USD-tól/től 52 USD-tól/től 44 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
16 USD-tól/től 23 USD-tól/től 58 USD-tól/től 82 USD-tól/től 43 USD-tól/től 47 USD-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
17 USD-tól/től 19 USD-tól/től 55 USD-tól/től 66 USD-tól/től 32 USD-tól/től 52 USD-tól/től 169 USD-tól/től
Firefly
Firefly
17 USD-tól/től 18 USD-tól/től

SUV autókölcsönzési helyek Pietermaritzburg Repülőtér közelében

SUV autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Pietermaritzburg Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Pietermaritzburg Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SUV