BUDGET Enkoping
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

BUDGET Enkoping

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Enkoping, Svédország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

BUDGET Enkoping

BUDGET autókölcsönzés itt: Enkoping

BUDGET in Enkoping
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Kiváló
7.9
/10
Teljes ár-érték arány
9
/10
Tisztaság
8.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.7
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Enkoping autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Enkoping-i Budget Car Rental autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 8.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Enkoping-i Budget Car Rental autókölcsönzőnél a Kia Rio of Gazdaságos osztály. Az ára mindössze 26,20 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Svédország általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Budget Car Rental-tól in Enkoping a Peugeot 308 27,06 EUR-ért naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Enkoping, amelynek átlaga 8/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Seat Ibiza az Gazdaságos kategóriából, amely 31,09 EUR / nap.

  Az Svédország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Europcar Enkoping-ban kezdő áraival a Volkswagen Golf Electric már 32,91 EUR-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Peugeot 308. Az ára napi 27,06 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 8.2/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Enkoping-ban a Ford Ka az Hertz Car Hire-tól. Az ára csak napi 25,91 EUR. Az Hertz Car Hire-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: BUDGET itt: Enkoping

BUDGET
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Budget Car Rental
Cím: Vasteras Airport, Vasteras, 72131
Telefon: 46 (0) 21 800188
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8.5/10, amely Kiváló

BUDGET autókölcsönzési helyek itt: Stockholm Repülőtér Arlanda (ARN)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
95 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 74 EUR-tól/től 46 EUR-tól/től 37 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
26 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 276 EUR-tól/től 84 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
44 EUR-tól/től 57 EUR-tól/től 91 EUR-tól/től 55 EUR-tól/től 64 EUR-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
27 EUR-tól/től 29 EUR-tól/től 84 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
111 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től 73 EUR-tól/től 50 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
26 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 53 EUR-tól/től 38 EUR-tól/től
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
49 EUR-tól/től 49 EUR-tól/től 141 EUR-tól/től 161 EUR-tól/től 88 EUR-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
37 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től 79 EUR-tól/től
International Supplier
International Supplier
78 EUR-tól/től 99 EUR-tól/től 118 EUR-tól/től 95 EUR-tól/től 110 EUR-tól/től
Avis
Avis
99 EUR-tól/től

BUDGET autókölcsönzési helyek Enkoping közelében

BUDGET autókölcsönző helyek a repülőterek körül

BUDGET autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Enkoping közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Enkoping. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: BUDGET