Kisteherautó Autókölcsönzés Haninge
10
00
10
00
Kisteherautó Autókölcsönzés Haninge

Kisteherautó Autókölcsönzés Haninge

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Haninge, Svédország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Kisteherautó autókölcsönzés itt: Haninge

THRIFTY in Haninge
THRIFTY
THRIFTY
9
/10
Kiváló
8.6
/10
Teljes ár-érték arány
9.6
/10
Tisztaság
8.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Haninge autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kisteherautó kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Haninge-ban. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó Haninge-ban a Ford Galaxy az Hertz Car Hire-tól. Az ára napi 64,54 EUR-tól indul.

  Az Thrifty Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Haninge, amelynek átlaga 9/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Thrifty Car Rental-tól a Renault Captur az Normál kategóriából, amely 45,25 EUR / nap.

  Az Svédország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Thrifty Car Rental Haninge-ban kezdő áraival a Volvo V40 már 47,59 EUR-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Kia Ceed. Az ára napi 28,80 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 8.7/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Haninge-ban a Kia Picanto az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 25,21 EUR. Az Budget Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.7/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Kisteherautó autókölcsönzési helyek itt: Stockholm Repülőtér Bromma (BMA)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
International Supplier
International Supplier
47 EUR-tól/től 76 EUR-tól/től 89 EUR-tól/től 154 EUR-tól/től 72 EUR-tól/től 91 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
96 EUR-tól/től 35 EUR-tól/től 100 EUR-tól/től 65 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
34 EUR-tól/től 96 EUR-tól/től 100 EUR-tól/től 133 EUR-tól/től
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
33 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től 82 EUR-tól/től 100 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
76 EUR-tól/től 111 EUR-tól/től 136 EUR-tól/től 149 EUR-tól/től 278 EUR-tól/től 131 EUR-tól/től 147 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
65 EUR-tól/től 133 EUR-tól/től 356 EUR-tól/től 200 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
46 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től 187 EUR-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
46 EUR-tól/től 173 EUR-tól/től

Kisteherautó autókölcsönzési helyek Haninge közelében

Kisteherautó autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Kisteherautó autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Kisteherautó autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Haninge közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Haninge. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Kisteherautó