21 éves kor alatt Autókölcsönzés Kinna
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

21 éves kor alatt Autókölcsönzés Kinna

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Kinna, Svédország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

21 éves kor alatt autókölcsönzés itt: Kinna

EUROPCAR in Kinna
EUROPCAR
EUROPCAR
8.7
/10
Kiváló
7.7
/10
Teljes ár-érték arány
9.1
/10
Tisztaság
8.7
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Kinna autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Kinna, amelynek átlaga 8.7/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Skoda Citigo az Mini kategóriából, amely 33,39 EUR / nap.

  Az Svédország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Europcar Kinna-ban kezdő áraival a Volkswagen Golf már 36,28 EUR-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Kia Ceed. Az ára napi 48,37 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 8.7/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Kinna-ban a Ford Ka az Hertz Car Hire-tól. Az ára csak napi 25,91 EUR. Az Hertz Car Hire-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

21 éves kor alatt autókölcsönzési helyek itt: Göteborg Repülőtér Landvetter (GOT)

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
23 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 75 EUR-tól/től 72 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
44 EUR-tól/től 54 EUR-tól/től 60 EUR-tól/től 98 EUR-tól/től 52 EUR-tól/től 128 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
43 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től 106 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
30 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től 111 EUR-tól/től 74 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
24 EUR-tól/től 35 EUR-tól/től 112 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
34 EUR-tól/től 35 EUR-tól/től 128 EUR-tól/től 85 EUR-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
32 EUR-tól/től 40 EUR-tól/től 80 EUR-tól/től
Avis
Avis
239 EUR-tól/től
International Supplier
International Supplier
80 EUR-tól/től 91 EUR-tól/től 142 EUR-tól/től 76 EUR-tól/től 92 EUR-tól/től
Budget
Budget
84 EUR-tól/től

21 éves kor alatt autókölcsönzési helyek Kinna közelében

21 éves kor alatt autókölcsönző helyek a repülőterek körül

21 éves kor alatt autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

21 éves kor alatt autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Kinna közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Boras 27.91 km / 17.34 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Kinna. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: 21 éves kor alatt