Autókölcsönzés itt: Mjolby
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

Autókölcsönzés itt: Mjolby

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Mjolby, Svédország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: Mjolby, Svédország

Legjobbra értékelt kereskedő itt: Mjolby
EUROPCAR
EUROPCAR
8.8
/10
Kiváló
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
9.3
/10
Tisztaság
8.9
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.3
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

Mjolby autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Mjolby, amelynek átlaga 8.8/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Seat Ibiza az Gazdaságos kategóriából, amely 56,83 USD / nap.

  Az Svédország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Europcar Mjolby-ban kezdő áraival a Volkswagen Golf már 66,93 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Mjolby-ban a Volkswagen Polo az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 30,17 USD. Az AVIS Car Rental-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

A legjobb autókölcsönző helyek Mjolby közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Mjolby Autókölcsönző Szolgáltatók

Europcar
8.8
/10
Kiváló
Europcar
Autókölcsönzés Mjolby közelében
Europcar autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mjolby
Linkoping 30.33 km / 18.85 mi
Előrhetőségek:
ENGSTROMS BIL ROXTORPSGATAN 2-8, LINKOPING, 58273
46 13 100480
AVIS Car Rental
8.7
/10
Kiváló
AVIS Car Rental
Autókölcsönzés Mjolby közelében
2 helyek: címek mutatása
AVIS Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mjolby
Linkoping 30.33 km / 18.85 mi
Előrhetőségek:
Vigfastgatan 5, Linkoping, 58197
(46) 013-313445
Linköping Repülőtér (LPI) 33.35 km / 20.72 mi
Előrhetőségek:
Akerbogatan 20, Linkoping, 58197
(46) 13 313445
Hertz Car Hire
8.6
/10
Kiváló
Hertz Car Hire
Autókölcsönzés Mjolby közelében
Hertz Car Hire autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mjolby
Linkoping 30.33 km / 18.85 mi
Előrhetőségek:
Tage Rejmes Bil Ab, Linkoping, 000000000
013 203526
MABI Car Rentals
8.4
/10
Kiváló
MABI Car Rentals
Autókölcsönzés Mjolby közelében
MABI Car Rentals autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mjolby
Linkoping 30.33 km / 18.85 mi
Előrhetőségek:
Bonnorpsgatan 2, 582 73, Linköping, Sweden
+46 13 103 102
SIXT Rent A Car
7.7
/10
Nagyon jó
SIXT Rent A Car
Autókölcsönzés Mjolby közelében
SIXT Rent A Car autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Mjolby
Linkoping 30.33 km / 18.85 mi
Előrhetőségek:
Väringagatan 9, Linköping, 582 78
+46-13-127711

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Mjolby. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR, AVIS, HERTZ, MABI & SIXT