THRIFTY Birmingham

4
okt
sze
2023
10
00
11
okt
sze
2023
10
00
 Autókölcsönzés

THRIFTY Birmingham

Legjobb autókölcsönző helyek Birmingham, Egyesült Királyság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

THRIFTY Birmingham

THRIFTY bérlés THRIFTY Birmingham

THRIFTY in THRIFTY Birmingham
THRIFTY
THRIFTY
7.4
/10
Nagyon jó
7.1
/10
Teljes ár-érték arány
8.5
/10
Tisztaság
7.3
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
6.6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
7.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

A THRIFTY egy jól ismert és népszerű cég, amely számos országban és városban működik, többek között a következő helyen: THRIFTY Birmingham. Ha valaha is gondolt arra, hogy autót béreljen utazás közben, valószínűleg hallott már erről a cégről. Az autókölcsönzés a THRIFTY THRIFTY Birmingham-nál nagyszerű lehetőség bármilyen típusú autó bérlésére megfizethető áron árak. Ráadásul a THRIFTY kiváló megbízhatóságáról is híres, csak olyan modern autókkal rendelkezik, amelyek rendszeresen esnek át műszaki vizsgálaton.

Birmingham autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Birmingham-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 7.3/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Birmingham-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőnél a Fiat 500 of Mini osztály. Az ára mindössze 20,43 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Egyesült Királyság általában Normál kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Normál kategóriájú autó az Thrifty Car Rental-tól in Birmingham a Hyundai i40 43,48 USD-ért naponta.

  Az Alamo egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Birmingham, amelynek átlaga 8.7/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Alamo-tól a Toyota Aygo az Mini kategóriából, amely 32,14 USD / nap.

  Az Egyesült Királyság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Közepes, az Alamo Birmingham-ban kezdő áraival a Skoda Octavia már 41,62 USD-tól elérhető.

  Közepes kategóriában, a legnépszerűbb model a Skoda Octavia. Az ára napi 27,16 USD -tól kezdődik az Hertz Car Hire-tól, melynek átlag értékelése 8.3/10, 5000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Birmingham-ban a Toyota IQ az Green-Motion-tól. Az ára csak napi 8,26 USD. Az Green-Motion-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.2/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Ha a(z) THRIFTY képviseletét keresi THRIFTY Birmingham helyen, ez kissé zavaró lehet. Sok helyen van THRIFTY autókölcsönző THRIFTY Birmingham, és nem mindegyik található a városközpontban. Ha nem a megfelelő irodát választja, akkor az egész városon át kell mennie, hogy elérje úti célját. Ebben az esetben a Bocubo segít. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindössze 2 kattintással megtalálja a legközelebbi THRIFTY autókölcsönzőt THRIFTY Birmingham városában.

Információk a következőről: THRIFTY itt: THRIFTY Birmingham

Autók bérelhetők itt: THRIFTY THRIFTY Birmingham

A THRIFTY THRIFTY Birmingham autók hatalmas választékát kínálja. Ez az egyik oka annak a sok közül, hogy miért választják sokan a(z) THRIFTY autóbérlést THRIFTY Birmingham. A cég autóparkjában találhatók szedánok és ferdehátúk, kombik, terepjárók, kabriók és különböző népszerű márkák vezetői autói:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai stb.

Ezek és még sok más autó bérelhető a következőnél: THRIFTY THRIFTY Birmingham. Mindegyikben nincs jelentős kár, folyamatosan karbantartják.

THRIFTY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Thrifty Car Rental
Cím: 163 Fordhouse Lane, Stirchley, , Birmingham, B30 3AG
Telefon: +44 1494292310
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 7.4/10, amely Nagyon jó

A másik oka annak, hogy a(z) THRIFTY THRIFTY Birmingham terméket válassza, a vállalat megbízhatósága. Hosszú évek óta működik, és rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott. A(z) THRIFTY bérlési THRIFTY Birmingham összes folyamata leegyszerűsített, így nincsenek nehéz helyzetek. Az autófoglalástól a kulcsok átvételéig minden lépés egyszerű és egyértelmű. A kiválasztott autó mindig várja Önt a(z) THRIFTY THRIFTY Birmingham irodájában. Itt biztosan nem találkozik olyan helyzettel, hogy az autó még nem érkezett meg a pontra, vagy rossz autót kínálnak Önnek. Minden úgy működik, mint a karikacsapás itt: THRIFTY THRIFTY Birmingham.

Ha az autón kisebb karcok vannak, azt a szerződésben rögzítik. Ezért megnyugodhat, hogy amikor visszaadja autóját, nem számlázunk ki olyan karcokat, amelyekhez semmi köze. A THRIFTY THRIFTY Birmingham tiszteli ügyfeleit, és arra törekszik, hogy utazásukat a lehető legkényelmesebbé és pihentetőbbé tegye.

THRIFTY autókölcsönzési helyek THRIFTY Birmingham közelében

Hogyan válassz bérelhető autót a következőnél: THRIFTY THRIFTY Birmingham

A(z) THRIFTY cégnél THRIFTY Birmingham helyen rendkívül egyszerű autót választani. A helyes választáshoz először értse meg, miért kell autót bérelnie. Például, ha olcsó és kényelmes megoldást keres a repülőtérről a városközpontba való eljutáshoz, vagy kis poggyászokkal körbeutazni a városban, akkor egy ferdehátú vagy egy szedán megfelelő lesz az Ön számára. Az autóbérlés itt: THRIFTY Birmingham THRIFTY kínálja a legolcsóbb lehetőségeket ebben az osztályban. Ráadásul sokat spórolhat az üzemanyagon.

Ha az utazása terepvezetést is tartalmaz, a SUV jó választás. Megjegyzendő, hogy a(z) THRIFTY autókölcsönző THRIFTY Birmingham területén több ebbe az osztályba tartozó járművet kínál. Ha érdeklik az extrém kalandok, és erdőkbe, sztyeppékre, prérire szeretnének lovagolni, egy terepjáró remek választás lesz. THRIFTY bérelhető THRIFTY Birmingham területén számos autó bérelhető méltányos áron. Ha nemcsak jó terepfutásra van szüksége, hanem nagy csomagtartóra is, válasszon kocsit.

Ha sok utassal vagy nagy mennyiségű rakommal szeretne utazni, béreljen furgont. Ha a(z) THRIFTY autóbérlést választja THRIFTY Birmingham helyen, lehetősége nyílik egy tágas autó bérlésére, amely minden igényt kielégít.

THRIFTY autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

THRIFTY autókölcsönzés THRIFTY Birmingham a Bocubo aggregátorral

Ha THRIFTY autóbérlést keres THRIFTY Birmingham, segítünk megtalálni a legolcsóbb és legmegbízhatóbb lehetőséget, valamint a legközelebbi irodát. Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy segítsünk Önnek gyorsan megtalálni a legjobb autót rövid távú bérlésre. A Bocubo segítségével mindössze néhány kattintással bérelhet autót. A Bocubónak köszönhetően a(z) THRIFTY THRIFTY Birmingham autóbérlés még gyorsabbá és kényelmesebbé vált.

A Bocubo aggregátor használatához csak adja meg tartózkodási helyét és azt, hogy hány napra szeretne járművet bérelni. Ezenkívül kiválaszthatja a „Vissza egy másik helyre” opciót.

Pár másodpercen belül látni fogja az összes autóbérlési ajánlatot itt: THRIFTY Birmingham. Szolgáltatásunk megmutatja Önnek a legközelebbi kölcsönző irodákat és a különböző cégek által kínált legolcsóbb lehetőségeket. Nem kell időt vesztegetnie a különböző autókölcsönző irodák meglátogatásával és a vezetőkkel való beszélgetéssel, hogy megismerje az összes feltételt és árat. Már mindent megtettünk érted. Ha autót bérel a(z) THRIFTY THRIFTY Birmingham cégnél a Bocubo-val, akkor ez nagyszerű lehetőség az autófoglalásra és -bérlésre percek alatt.

Miért használja a Bocubót autóbérlésre a következőnél: THRIFTY THRIFTY Birmingham?

A Bocubo a legmegbízhatóbb autókölcsönző cégek legjobb ajánlatait gyűjti össze. Aggregátorunkkal gyorsan megtalálja a legközelebbi THRIFTY irodát, és lefoglalhat egy autót az ütemezett napon történő átvételhez. Összehasonlíthatja a(z) THRIFTY és más cégek ajánlatait is, hogy kiválaszthassa a legvonzóbb feltételeket és a legalacsonyabb árakat.

Megmutatjuk az Önhöz legközelebb eső irodákat. Így többé nem kell az egész várost bejárnia bérelhető irodát keresve. Válassza ki a kívánt pontot és autót, foglalja le, és fizessen. Ezt követően csak jöjjön a kölcsönző irodájába a kívánt időpontban, és néhány percen belül megkapja a kulcsokat. Nincs sorbanállás és hosszú űrlapok kitöltése! A Bocubo segítségével percek alatt bérelheti tökéletes autóját!

Autókölcsönzés THRIFTY Birmingham közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: THRIFTY Birmingham. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: THRIFTY