Autókölcsönzés Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

Autókölcsönzés Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér (CYR), Uruguay. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér (CYR), Uruguay

Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Uruguay-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az AVIS Car Rental Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér-ban kezdő áraival a Fiat Palio már 33,34 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér-ban a Fiat Palio az AVIS Car Rental-tól. Az ára csak napi 33,34 EUR. Az AVIS Car Rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

A legjobb autókölcsönző helyek Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér (CYR) közelében

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér Autókölcsönző Szolgáltatók

Dollar Car Rental
7.6
/10
Nagyon jó
Dollar Car Rental
Autókölcsönzés Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér közelében
Dollar Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér
DOLLAR Colonia Del Sacramento 4.22 km / 2.62 mi
Előrhetőségek:
CALLE RIVERA N128 Y CALLE 18 D, COLONIA DEL SACRAMENTO
+598 4522 9805
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Autókölcsönzés Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér közelében
AVIS Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér
AVIS Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér (CYR)
Előrhetőségek:
Terminal De Omnibus Colonia, Av Roosvelt Y Manuel De Lobo, Colonia, 70000
(598) 4522-9842
Europcar
Europcar
Autókölcsönzés Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér közelében
Europcar autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér
EUROPCAR Colonia Del Sacramento 4.22 km / 2.62 mi
Előrhetőségek:
AVENIDA ARTIGAS 152, COLONIA
59845228454
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Autókölcsönzés Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér közelében
Budget Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér
BUDGET Colonia Del Sacramento 4.22 km / 2.62 mi
Előrhetőségek:
Av Roosevelt Y Manuel De Lobo, Terminal de Bus Col del Sacramento, Colonia, 70000
598-4522-9842

Egyéb népszerű keresések itt: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér (CYR)

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Colonia Del Sacramento, Colonia Repülőtér (CYR). Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: AVIS