Busje Auto Huren Limassol
10
00
10
00
Busje Auto Huren Limassol

Busje Auto Huren Limassol

Beste huurauto's in Limassol, Cyprus. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

Busje auto huren in Limassol

AIDA in Limassol
AIDA
AIDA
9.1
/10
uitstekend
9.1
/10
Al met al waar voor uw geld
9.3
/10
Reinheid
9.2
/10
Service bij de auto huren balie
9.2
/10
Autohuur ophaalproces
8.8
/10
Afleverprocess van de huurauto's
Gebaseerd op 100 + klantrecensies

Limassol autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Busje auto's worden op grote schaal geboekt door onze klanten in Limassol. De goedkoopste Busje-auto is een Kia Carens van Kem in Limassol. De prijs begint vanaf € 36,32 per dag.

  Aida is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Limassol, met een gemiddelde score van 9.1/10, op basis van meer dan 100+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Aida is de Hyundai i10 of Mini autohuur voor € 16,63 per dag.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Cyprus, waarvan Economy, de goedkoopste auto van Aida in Limassol Ford Fiesta is, € 19,93 per dag kost.

  Onder de Economy, is het populairste model de Mitsubishi Mirage. De prijs begint vanaf € 20,04 per dag bij Aercar, met een gemiddelde score van 0/10, op basis van meer dan + klantbeoordelingen.

  De goedkoopste huurwagen in Limassol is Suzuki Alto van Kem. De prijs is slechts € 7,92 per dag. Kem werd beoordeeld door meer dan 500+ klanten met een gemiddelde score van 6.8/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Busje auto huren prijzen in Limassol

Mini
Mini
Economy
Economy
Volledige grootte
Volledige grootte
Luxe
Luxe
Convertible
Convertible
Busje
Busje
SUV
SUV
Kem
Kem
vanaf € 8 vanaf € 10 vanaf € 83 vanaf € 70 vanaf € 36 vanaf € 50
Whiz
Whiz
vanaf € 12 vanaf € 14 vanaf € 95 vanaf € 63 vanaf € 39 vanaf € 43
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
vanaf € 12 vanaf € 14 vanaf € 96 vanaf € 59 vanaf € 40 vanaf € 44
Auto-Union
Auto-Union
vanaf € 17 vanaf € 18 vanaf € 44 vanaf € 62
Europcar
Europcar
vanaf € 16 vanaf € 18 vanaf € 94 vanaf € 50 vanaf € 49
DriveCyprus Car Hire
DriveCyprus Car Hire
vanaf € 11 vanaf € 13 vanaf € 50 vanaf € 49
Green-Motion
Green-Motion
vanaf € 13 vanaf € 16 vanaf € 55 vanaf € 54
Right-Cars
Right-Cars
vanaf € 17 vanaf € 24 vanaf € 59
Budget Car Rental
Budget Car Rental
vanaf € 17 vanaf € 15 vanaf € 103 vanaf € 79 vanaf € 61 vanaf € 87
Aercar
Aercar
vanaf € 17 vanaf € 20 vanaf € 127 vanaf € 162 vanaf € 68 vanaf € 74
Europcar
Europcar
vanaf € 25 vanaf € 30 vanaf € 162 vanaf € 88 vanaf € 73
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
vanaf € 22 vanaf € 24 vanaf € 132 vanaf € 93 vanaf € 94 vanaf € 64
Sixt-Direct
Sixt-Direct
vanaf € 20 vanaf € 25 vanaf € 263 vanaf € 137 vanaf € 117 vanaf € 107
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
vanaf € 21 vanaf € 27 vanaf € 162 vanaf € 80 vanaf € 119 vanaf € 114
Flizzr
Flizzr
vanaf € 26 vanaf € 32
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
vanaf € 17 vanaf € 20
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
vanaf € 35 vanaf € 36 vanaf € 73
Aida
Aida
vanaf € 17 vanaf € 20 vanaf € 676 vanaf € 67

Auto huren in de buurt van Limassol

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

 • Snel en eenvoudig vergelijken van huurauto's
 • Beste auto huren prijzen
 • Geen verborgen kosten met debet, creditcard en contant
 • Gratis annulering of wijziging
 • 24/7 klantenservice
 • Betaalbare volledige huurauto verzekering
 • Pechhulp
 • Goedkope autohuuraanbiedingen bij mij in de buurt in de app

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Limassol. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van Busje