Convertible Auto Huren Sidon

10
00
10
00
Convertible Auto Huren Sidon

Convertible Auto Huren Sidon

Beste huurauto's in Sidon, Libanon. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

Verhuur Convertible Sidon

Sidon autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Convertible auto's worden op grote schaal geboekt door onze klanten in Sidon. De goedkoopste Convertible-auto is een Mini Cooper Convertible van Budget Car Rental in Sidon. De prijs begint vanaf US$ 75,76 per dag.

  Als je een Convertible-auto wilt huren bij de best beoordeelde verkoper in Sidon, moet je aandacht besteden aan AVIS Car Rental. Deze aanbieder van autoverhuur werd beoordeeld door 50+ klanten met een gemiddelde score van 8.5/10. Een Convertible auto van AVIS Car Rental in Sidon met de laagst mogelijke prijs is een Mini Cooper Convertible. Deze kost je ongeveer US$ 81,03 per dag.

  AVIS Car Rental is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Sidon, met een gemiddelde score van 8.5/10, op basis van meer dan 50+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van AVIS Car Rental is de Renault Sandero of Economy autohuur voor US$ 23,47 per dag.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Libanon, waarvan Economy, de goedkoopste auto van AVIS Car Rental in Sidon Renault Sandero is, US$ 23,47 per dag kost.

  Onder de Economy, is het populairste model de Hyundai i10. De prijs begint vanaf US$ 22,16 per dag bij Budget Car Rental, met een gemiddelde score van 8.5/10, op basis van meer dan 100+ klantbeoordelingen.

  De goedkoopste huurwagen in Sidon is Hyundai i10 van Budget Car Rental. De prijs is slechts US$ 22,16 per dag. Budget Car Rental werd beoordeeld door meer dan 100+ klanten met een gemiddelde score van 8.5/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Convertible auto huren locaties in de buurt van Sidon

Convertible verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Convertible auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Auto huren in de buurt van Sidon

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Most Popular car groups near Sidon

Convertible car rental at Sidon

van picture
Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
 • Mini Cooper Convertible 4 Places | 1 Bags
 • Renault Megane Convertible 4 Places | 2 Bags

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Sidon. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van Convertible