EZI Queenstown Luchthaven
10
00
10
00
 Auto Huren

EZI Queenstown Luchthaven

Beste huurauto's in Queenstown Luchthaven (ZQN), Nieuw-Zeeland. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

EZI Queenstown Luchthaven

EZI auto huren in Queenstown Luchthaven

EZI in Queenstown Luchthaven
EZI
EZI
9.6
/10
uitstekend
9.7
/10
Al met al waar voor uw geld
10
/10
Reinheid
9.8
/10
Service bij de auto huren balie
9.8
/10
Autohuur ophaalproces
8.8
/10
Afleverprocess van de huurauto's
Gebaseerd op 500 + klantrecensies

Queenstown Luchthaven autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Ezi Car Rental is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Queenstown Luchthaven, met een gemiddelde score van 9.6/10, op basis van meer dan 500+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Ezi Car Rental is de Suzuki Swift of Economy autohuur voor € 32,16 per dag.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Nieuw-Zeeland, waarvan SUV, de goedkoopste auto van Ezi Car Rental in Queenstown Luchthaven Nissan Qashqai is, € 54,98 per dag kost.

  De goedkoopste auto van SUV wordt gepresenteerd door Scotties Car Rentals (beoordeeld op 5.9/10 bij 250+ klanten). De auto is een Ford Escape, geprijsd op € 69,02 per dag.

  Onder de SUV, is het populairste model de Mahindra XUV 500. De prijs begint vanaf € 36,63 per dag bij Hitch-Car-Rentals, met een gemiddelde score van 6.4/10, op basis van meer dan 100+ klantbeoordelingen.

  De goedkoopste huurwagen in Queenstown Luchthaven is Fiat Punto van Hitch-Car-Rentals. De prijs is slechts € 22,17 per dag. Hitch-Car-Rentals werd beoordeeld door meer dan 100+ klanten met een gemiddelde score van 6.4/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Informatie over EZI in Queenstown Luchthaven

EZI
Informatie en Contact
Bedrijfsnaam: Ezi Car Rental
Adres: Sir Henry Wrigley Drive, Queenstown Airport, Queenstown
Telefoon: +64 (0)3 451 1090
Zie op de kaart: Google Maps
Kenmerken
Ophaal type: Ophalen bij luchthaventerminal — Het autoverhuurbedrijf heeft een balie in de luchthaventerminal.
Beoordeling: 9.6/10, welke is uitstekend

EZI auto huren prijzen in Queenstown Luchthaven

Economy
Economy
Volledige grootte
Volledige grootte
Busje
Busje
SUV
SUV
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
vanaf € 32 vanaf € 116 vanaf € 55
Hitch-Car-Rentals
Hitch-Car-Rentals
vanaf € 22 vanaf € 32 vanaf € 44 vanaf € 37
Drive-Nz
Drive-Nz
vanaf € 33 vanaf € 32 vanaf € 52
Dollar
Dollar
vanaf € 26 vanaf € 28
Snap-Rentals
Snap-Rentals
vanaf € 29 vanaf € 48
National
National
vanaf € 64 vanaf € 146 vanaf € 84
Enterprise
Enterprise
vanaf € 50 vanaf € 61 vanaf € 54
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
vanaf € 39 vanaf € 49 vanaf € 69
Alamo
Alamo
vanaf € 41 vanaf € 152 vanaf € 41
Budget Car Rental
Budget Car Rental
vanaf € 37 vanaf € 38 vanaf € 74 vanaf € 45
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
vanaf € 46 vanaf € 46 vanaf € 48
Europcar
Europcar
vanaf € 35 vanaf € 69 vanaf € 69 vanaf € 47
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
vanaf € 105 vanaf € 110 vanaf € 174 vanaf € 129
Go-Rentals
Go-Rentals
vanaf € 42 vanaf € 76 vanaf € 41
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
vanaf € 108 vanaf € 66 vanaf € 103 vanaf € 90
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
vanaf € 48 vanaf € 45 vanaf € 106 vanaf € 47
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
vanaf € 24 vanaf € 33 vanaf € 52 vanaf € 42
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
vanaf € 47 vanaf € 78 vanaf € 60
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
vanaf € 38 vanaf € 108 vanaf € 76

Auto huren in de buurt van Queenstown Luchthaven

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

 • Snel en eenvoudig vergelijken van huurauto's
 • Beste auto huren prijzen
 • Geen verborgen kosten met debet, creditcard en contant
 • Gratis annulering of wijziging
 • 24/7 klantenservice
 • Betaalbare volledige huurauto verzekering
 • Pechhulp
 • Goedkope autohuuraanbiedingen bij mij in de buurt in de app

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Queenstown Luchthaven. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van EZI