Luxe Auto Huren Bournemouth

10
00
10
00
Luxe Auto Huren Bournemouth

Luxe Auto Huren Bournemouth

Beste huurauto's in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

Verhuur Luxe Bournemouth

Bournemouth autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Luxe auto's worden op grote schaal geboekt door onze klanten in Bournemouth. De goedkoopste Luxe-auto is een BMW 4 Series Coupe van Thrifty Car Rental in Bournemouth. De prijs begint vanaf US$ 62,84 per dag.

  Als je een Luxe-auto wilt huren bij de best beoordeelde verkoper in Bournemouth, moet je aandacht besteden aan Enterprise. Deze aanbieder van autoverhuur werd beoordeeld door 2000+ klanten met een gemiddelde score van 8.5/10. Een Luxe auto van Enterprise in Bournemouth met de laagst mogelijke prijs is een Mercedes E Class. Deze kost je ongeveer US$ 93,69 per dag.

  Enterprise is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Bournemouth, met een gemiddelde score van 8.5/10, op basis van meer dan 2000+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Enterprise is de Toyota Aygo of Mini autohuur voor US$ 26,48 per dag.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Verenigd Koninkrijk, waarvan Compact, de goedkoopste auto van Enterprise in Bournemouth Ford Focus is, US$ 76,70 per dag kost.

  De goedkoopste huurwagen in Bournemouth is Fiat 500 van Keddy-By-Europcar. De prijs is slechts US$ 16,34 per dag. Keddy-By-Europcar werd beoordeeld door meer dan 5000+ klanten met een gemiddelde score van 8/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Luxe auto huren locaties in de buurt van Bournemouth

Luxe verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Luxe auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Auto huren in de buurt van Bournemouth

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Most Popular car groups near Bournemouth

Luxury car rental at Bournemouth

van picture
Luxury cars rent those who love to travel in complete comfort and do not deny themselves. Rent a luxury car is the best option when you need to impress at an important meeting or when traveling to a very important event.
 • BMW 6 Series 2 Places | 1 Bags

Premium car rental at Bournemouth

van picture
Premium
 • BMW 4 Series Coupe 4 Places | 3 Bags

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Bournemouth. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van Luxe