AVIS Tiranan Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Tiranan Lentoasema

Paras vuokra-auto Tiranan Lentoasema (TIA), Albania. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Tiranan Lentoasema

Pakettiauton AVIS Tiranan Lentoasema

AVIS kohteessa Tiranan Lentoasema
AVIS
AVIS
6.6
/10
Hyvä
5.4
/10
Rahalle vastinetta
5.8
/10
Puhtaus
7.1
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.8
/10
Auton hakeminen
7.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 10+ asiakasarvosteluun

Tiranan Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Tiranan Lentoasema arvosteli 10+ asiakasta arvosanalla 6.6/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Tiranan Lentoasema oli Opel Corsa Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 42,41 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Albaniassa. Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Tiranan Lentoasema on Opel Corsa hintaan 42,41 $ päivässä.

  Addcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tiranan Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 10+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Addcar on Hyundai i20 Säästö -luokasta 36,70 $/päivä.

  Albania:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Addcar -vuokraamoilta kohteessa Tiranan Lentoasema on Hyundai i20, hinnalla 36,70 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto Budget Car Rental -vuorkaamolta (7.5/10 arvosana 25+ asiakkaalta). Auto on Opel Corsa, hintaan 29,62 $/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Fiat Panda. Sen hinta on alkaen 17,25 $/päivä SurPrice Car Rentals -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7/10, 100+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tiranan Lentoasema on Chevrolet Spark Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,01 $/päivä. Alamo -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Tiranan Lentoasema

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Tirana International Airport, Tirana
Puhelinnumero: (355) 42 255655
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 6.6/10, mikä on Hyvä

AVIS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Tiranan Lentoasema

AVIS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Tiranan Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Lezhe 40.74 km / 25.32 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tiranan Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS