SUNSET RENT A CAR Perth Lufthavn Indenrigsterminal

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

SUNSET RENT A CAR Perth Lufthavn Indenrigsterminal

Paras vuokra-auto Perth Lufthavn Indenrigsterminal (PER), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SUNSET RENT A CAR Perth Lufthavn Indenrigsterminal

Pakettiauton SUNSET RENT A CAR Perth Lufthavn Indenrigsterminal

Perth Lufthavn Indenrigsterminal autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Sunset-Rent-A-Car -autovuokraamoita kohteessa Perth Lufthavn Indenrigsterminal arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Sunset-Rent-A-Car -vuokraamolta kohteessa Perth Lufthavn Indenrigsterminal oli Hyundai Accent Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 64,76 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Australiassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Sunset-Rent-A-Car -vuokraamolta kohteesta Perth Lufthavn Indenrigsterminal on Hyundai Tucson hintaan 92,52 $ päivässä.

  Red-Spot -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Perth Lufthavn Indenrigsterminal keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Red-Spot on Mitsubishi Mirage Mini -luokasta 43,37 $/päivä.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Red-Spot -vuokraamoilta kohteessa Perth Lufthavn Indenrigsterminal on Mitsubishi Outlander, hinnalla 45,86 $/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto Budget Car Rental -vuorkaamolta (0/10 arvosana + asiakkaalta). Auto on Nissan X-Trail, hintaan 85,57 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Perth Lufthavn Indenrigsterminal on Toyota Corolla ACE Rental Cars -vuokraamolta. Sen hinta on vain 17,28 $/päivä. ACE Rental Cars -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 4.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SUNSET RENT A CAR -autoista kohteessa Perth Lufthavn Indenrigsterminal

SUNSET RENT A CAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Sunset-Rent-A-Car
Osoite: Meet & greet at Terminal 3 / 4, Perth, 6105 , WA, WA
Puhelinnumero: +61 8 9245 2466
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

SUNSET RENT A CAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Perth Lufthavn Indenrigsterminal

SUNSET RENT A CAR-autovuokraus lentokentiltä

SUNSET RENT A CAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Perth Lufthavn Indenrigsterminal

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Perth 9.55 km / 5.93 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Perth Lufthavn Indenrigsterminal. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SUNSET RENT A CAR