BUCHBINDER Weiz
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUCHBINDER Weiz

Paras vuokra-auto Weiz, Itävalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUCHBINDER Weiz

BUCHBINDER-autovuokraus kohteessa Weiz

BUCHBINDER kohteessa Weiz
BUCHBINDER
BUCHBINDER
7.7
/10
Todella hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
8.1
/10
Puhtaus
7.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.3
/10
Auton hakeminen
8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Weiz autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  BuchBinder Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Weiz arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto BuchBinder Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Weiz oli Volkswagen Up Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 32,65 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Itävaltassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto BuchBinder Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Weiz on BMW 1 Series hintaan 51,72 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Weiz keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Fiat 500 Mini -luokasta 45,56 $/päivä.

  Itävalta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Weiz on Fiat Tipo, hinnalla 54,21 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Weiz on Fiat Panda Interrent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,74 $/päivä. Interrent -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUCHBINDER -autoista kohteessa Weiz

BUCHBINDER
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: BuchBinder Rent A Car
Osoite: Flughafen Graz Ankunftshalle/Arrival Hall, Graz Feldkrichen, A – 8073
Puhelinnumero: +43 316 717 330
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

BUCHBINDER-autovuokraushinnat kohteessa Weiz

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 67 $ alkaen 73 $ alkaen 164 $ alkaen 172 $ alkaen 106 $ alkaen 129 $

BUCHBINDER-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Weiz

BUCHBINDER-autovuokraus lentokentiltä

BUCHBINDER-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Weiz

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Graz 20.91 km / 12.99 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Weiz. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUCHBINDER