INTERRENT Minsk Railway Station

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

INTERRENT Minsk Railway Station

Paras vuokra-auto Minsk Railway Station, Valko-Venäjä. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

INTERRENT Minsk Railway Station

Pakettiauton INTERRENT Minsk Railway Station

Minsk Railway Station autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  InterRent -autovuokraamoita kohteessa Minsk Railway Station arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto InterRent -vuokraamolta kohteessa Minsk Railway Station oli Dacia Sandero Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,10 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Valko-Venäjässa. Halvin Säästö -luokan auto InterRent -vuokraamolta kohteesta Minsk Railway Station on Dacia Sandero hintaan 19,10 $ päivässä.

  Valko-Venäjä:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Minsk Railway Station on Skoda Fabia, hinnalla 36,79 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto InterRent -vuorkaamolta (0/10 arvosana + asiakkaalta). Auto on Dacia Sandero, hintaan 19,10 $/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 31,80 $/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Minsk Railway Station on Dacia Sandero InterRent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 19,10 $/päivä. InterRent -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa INTERRENT -autoista kohteessa Minsk Railway Station

INTERRENT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: InterRent
Osoite: Privokzalnaya sq. 3, Meeting point in the Waiting Hall, 2nd floor, Minsk, 220050
Puhelinnumero: +37517 209 90 09//+37529 133 95 66
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

INTERRENT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Minsk Railway Station

INTERRENT-autovuokraus lentokentiltä

INTERRENT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Minsk Railway Station

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Minsk 1.43 km / 0.89 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Minsk Railway Station. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä INTERRENT