YES Plovdiv Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

YES Plovdiv Lentoasema

Paras vuokra-auto Plovdiv Lentoasema (PDV), Bulgaria. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

YES Plovdiv Lentoasema

Pakettiauton YES Plovdiv Lentoasema

YES kohteessa Plovdiv Lentoasema
YES
YES
7.3
/10
Todella hyvä
7.3
/10
Rahalle vastinetta
7.5
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.8
/10
Auton hakeminen
7.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Plovdiv Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Yes Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Plovdiv Lentoasema arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 7.3/10. Halvin auto Yes Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Plovdiv Lentoasema oli Dacia Sandero Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,88 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Bulgariassa. Halvin Säästö -luokan auto Yes Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Plovdiv Lentoasema on Dacia Sandero hintaan 19,88 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Plovdiv Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.4/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Kia Picanto Mini -luokasta 19,30 $/päivä.

  Bulgaria:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Plovdiv Lentoasema on Kia Rio, hinnalla 21,27 $/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto Firefly -vuorkaamolta (0/10 arvosana + asiakkaalta). Auto on Chevrolet Aveo, hintaan 102,61 $/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Citroen C3. Sen hinta on alkaen 12,33 $/päivä TOP Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.9/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Plovdiv Lentoasema on Citroen C3 TOP Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,33 $/päivä. TOP Rent A Car -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa YES -autoista kohteessa Plovdiv Lentoasema

YES
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Yes Rent A Car
Osoite: Plovdiv Airport, Plovdiv, 4009
Puhelinnumero: +359 (0) 887 50 30 30
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 7.3/10, mikä on Todella hyvä

YES-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Plovdiv Lentoasema

YES-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Plovdiv Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Plovdiv Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä YES