FIREFLY Varna Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

FIREFLY Varna Lentoasema

Paras vuokra-auto Varna Lentoasema (VAR), Bulgaria. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

FIREFLY Varna Lentoasema

Pakettiauton FIREFLY Varna Lentoasema

FIREFLY kohteessa Varna Lentoasema
FIREFLY
FIREFLY
7
/10
Hyvä
6.3
/10
Rahalle vastinetta
7.3
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7
/10
Auton hakeminen
7.1
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5+ asiakasarvosteluun

Varna Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Firefly -autovuokraamoita kohteessa Varna Lentoasema arvosteli 5+ asiakasta arvosanalla 7/10. Halvin auto Firefly -vuokraamolta kohteessa Varna Lentoasema oli Kia Rio Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 25,86 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Bulgariassa. Halvin Säästö -luokan auto Firefly -vuokraamolta kohteesta Varna Lentoasema on Chevrolet Aveo hintaan 79,12 $ päivässä.

  InterRent -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Varna Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo InterRent on Kia Picanto Mini -luokasta 23,51 $/päivä.

  Bulgaria:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto InterRent -vuokraamoilta kohteessa Varna Lentoasema on Kia Rio, hinnalla 24,49 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Renault Clio. Sen hinta on alkaen 14,35 $/päivä TOP Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.5/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Varna Lentoasema on Renault Clio TOP Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,35 $/päivä. TOP Rent A Car -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa FIREFLY -autoista kohteessa Varna Lentoasema

FIREFLY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Firefly
Osoite: Varna, 9154
Puhelinnumero: 00359 (2) 4740175
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 7/10, mikä on Hyvä

FIREFLY-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Varna Lentoasema

FIREFLY-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Varna Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Varna Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä FIREFLY