THRIFTY Deer Lake Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

THRIFTY Deer Lake Lentoasema

Paras vuokra-auto Deer Lake Lentoasema (YDF), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

THRIFTY Deer Lake Lentoasema

Pakettiauton THRIFTY Deer Lake Lentoasema

THRIFTY kohteessa Deer Lake Lentoasema
THRIFTY
THRIFTY
7.7
/10
Todella hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
7.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.1
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Deer Lake Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Thrifty Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Deer Lake Lentoasema arvosteli 1000+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteessa Deer Lake Lentoasema oli Toyota Matrix Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 39,58 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Deer Lake Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Kanadassa. Halvin Standardi -luokan auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteesta Deer Lake Lentoasema on Toyota Corolla hintaan 42,38 € päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteesta Deer Lake Lentoasema on Toyota Rav4 hintaan 61,16 € päivässä.

  Enterprise -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Deer Lake Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Enterprise on Kia Rio Säästö -luokasta 37,22 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Deer Lake Lentoasemassa on Keskikokoinen , jonka hinta Enterprise -vuokraamoilta maksaa alkaen 44,24 € päivä Toyota Corollalla.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Enterprise -vuokraamoilta kohteessa Deer Lake Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 80,09 €/päivä

  Kanada :n, suosituin vuokraamo on Dollar Car Rental (keskimääräinen arvosana 7.7/10 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Keskikokoinen -luokan auto kohteessa Deer Lake Lentoasema on Toyota Corolla , , alkaen 42,38 € /päivä.

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Toyota Rav4. Sen hinta on alkaen 61,16 €/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.7/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Deer Lake Lentoasema on Kia Rio Enterprise -vuokraamolta. Sen hinta on vain 37,22 €/päivä. Enterprise -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa THRIFTY -autoista kohteessa Deer Lake Lentoasema

THRIFTY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Thrifty Car Rental
Osoite: 1 AIRPORT ROAD, DEER LAKE, NL (NL), CANADA, A8A 1A3
Puhelinnumero: (877) 283-0898
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Deer Lake Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Deer Lake Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä THRIFTY