THRIFTY Gander Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

THRIFTY Gander Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Gander Kansainvälinen Lentoasema (YQX), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

THRIFTY Gander Kansainvälinen Lentoasema

Pakettiauton THRIFTY Gander Kansainvälinen Lentoasema

THRIFTY kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema
THRIFTY
THRIFTY
7.9
/10
Todella hyvä
7.5
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
7.9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.5
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Gander Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Thrifty Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema arvosteli 1000+ asiakasta arvosanalla 7.9/10. Halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema oli Toyota Corolla Standardi -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 28,61 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Kanadassa. Halvin Standardi -luokan auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteesta Gander Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Corolla hintaan 28,61 € päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteesta Gander Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Rav4 hintaan 45,82 € päivässä.

  National -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo National on Volkswagen Jetta Standardi -luokasta 33,22 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Gander Kansainvälinen Lentoasemassa on Keskikokoinen , jonka hinta National -vuokraamoilta maksaa alkaen 33,22 € päivä Volkswagen Jettalla.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 45,95 €/päivä

  Halvin Keskikokoinen -luokan auto kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema AVIS Car Rental -vuokraamoilta (7.8/10 arvosana 1000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Chrysler 200 hintaan 52,51 €/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: AVIS Car Rental Auto on Ford Escape, hintaan 57,70 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Corolla Thrifty Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 28,61 €/päivä. Thrifty Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa THRIFTY -autoista kohteessa Gander Kansainvälinen Lentoasema

THRIFTY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Thrifty Car Rental
Osoite: 1000 JAMS BOULEVARD, GANDER, NL (NL), CANADA, A1V 1W8
Puhelinnumero: (877) 283-0898
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.9/10, mikä on Todella hyvä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Gander Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Gander Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä THRIFTY