DISCOUNT Quebec City Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

DISCOUNT Quebec City Lentoasema

Paras vuokra-auto Quebec City Lentoasema (YQB), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

DISCOUNT Quebec City Lentoasema

Pakettiauton DISCOUNT Quebec City Lentoasema

DISCOUNT kohteessa Quebec City Lentoasema
DISCOUNT
DISCOUNT
7
/10
Hyvä
6.5
/10
Rahalle vastinetta
7.2
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.4
/10
Auton hakeminen
7.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Quebec City Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Discount Car and Truck Rentals -autovuokraamoita kohteessa Quebec City Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 7/10. Halvin auto Discount Car and Truck Rentals -vuokraamolta kohteessa Quebec City Lentoasema oli Hyundai Accent Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 35,89 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Kanadassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Discount Car and Truck Rentals -vuokraamolta kohteesta Quebec City Lentoasema on Jeep Compass hintaan 58,66 $ päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Quebec City Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Nissan Versa Pienikokoinen -luokasta 55,52 $/päivä.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Quebec City Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 59,52 $/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto Discount Car and Truck Rentals -vuorkaamolta (7/10 arvosana 500+ asiakkaalta). Auto on Jeep Compass, hintaan 58,66 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Quebec City Lentoasema on Hyundai Accent Discount Car and Truck Rentals -vuokraamolta. Sen hinta on vain 35,89 $/päivä. Discount Car and Truck Rentals -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa DISCOUNT -autoista kohteessa Quebec City Lentoasema

DISCOUNT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Discount Car and Truck Rentals
Osoite: 7300, boul. Wilfrid-Hamel Ouest, Québec (à l'extérieur de l'aéroport Jean Lesage), G2G 1C1, Canada, Quebec
Puhelinnumero: 418-781-0847
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 7/10, mikä on Hyvä

DISCOUNT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Quebec City Lentoasema

DISCOUNT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Quebec City Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Quebec City Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä DISCOUNT