PAYLESS Toronto Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

PAYLESS Toronto Lentoasema

Paras vuokra-auto Toronto Lentoasema (YYZ), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

PAYLESS Toronto Lentoasema

Pakettiauton PAYLESS Toronto Lentoasema

PAYLESS kohteessa Toronto Lentoasema
PAYLESS
PAYLESS
7.7
/10
Todella hyvä
8.5
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
7.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.7
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Toronto Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Payless Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Toronto Lentoasema arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto Payless Car Rental -vuokraamolta kohteessa Toronto Lentoasema oli Chevrolet Sonic Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 79,51 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Toronto Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Kanadassa. Halvin Standardi -luokan auto Payless Car Rental -vuokraamolta kohteesta Toronto Lentoasema on Chrysler Sebring hintaan 80,77 € päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Payless Car Rental -vuokraamolta kohteesta Toronto Lentoasema on Toyota Rav4 hintaan 89,18 € päivässä.

  Enterprise -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Toronto Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Enterprise on Kia Rio Säästö -luokasta 44,28 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Toronto Lentoasemassa on Keskikokoinen , jonka hinta Enterprise -vuokraamoilta maksaa alkaen 45,41 € päivä Toyota Corollalla.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Enterprise -vuokraamoilta kohteessa Toronto Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 51,56 €/päivä

  Halvin Keskikokoinen -luokan auto kohteessa Toronto Lentoasema Alamo -vuokraamoilta (8.5/10 arvosana 2000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Toyota Corolla hintaan 78,50 €/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: Alamo Auto on Chevrolet Suburban, hintaan 58,31 €/päivä.

  Kanada :n, suosituin vuokraamo on Dollar Car Rental (keskimääräinen arvosana 8.3/10 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Keskikokoinen -luokan auto kohteessa Toronto Lentoasema on Toyota Corolla , , alkaen 71,04 € /päivä.

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Jeep Grand Cherokee. Sen hinta on alkaen 45,53 €/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.3/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Toronto Lentoasema on Toyota Rav4 Green-Motion -vuokraamolta. Sen hinta on vain 19,22 €/päivä. Green-Motion -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa PAYLESS -autoista kohteessa Toronto Lentoasema

PAYLESS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Payless Car Rental
Osoite: 33 Carlson Court, Crowne Plaza/Tornonto Apo Htl, Toronto, Mississauga, M9W 6H5, ON, Ontario
Puhelinnumero: 416-863-8444
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

PAYLESS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Toronto Lentoasema

PAYLESS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Toronto Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Toronto Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä PAYLESS