NATIONAL Toronto City Airport

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

NATIONAL Toronto City Airport

Paras vuokra-auto Toronto City Airport (YTZ), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

NATIONAL Toronto City Airport

Pakettiauton NATIONAL Toronto City Airport

NATIONAL kohteessa Toronto City Airport
NATIONAL
NATIONAL
8.3
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
8.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.3
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Toronto City Airport autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  National -autovuokraamoita kohteessa Toronto City Airport arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.3/10. Halvin auto National -vuokraamolta kohteessa Toronto City Airport oli Kia Rio Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 46,92 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Toronto City Airport ja Katumaasturi -luokasta Kanadassa. Halvin Standardi -luokan auto National -vuokraamolta kohteesta Toronto City Airport on Toyota Corolla hintaan 53,81 $ päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto National -vuokraamolta kohteesta Toronto City Airport on Toyota Rav4 hintaan 64,68 $ päivässä.

  Enterprise -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Toronto City Airport keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Enterprise on Kia Rio Säästö -luokasta 39,70 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Toronto City Airportssa on Keskikokoinen , jonka hinta Enterprise -vuokraamoilta maksaa alkaen 47,50 $ päivä Toyota Corollalla.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Enterprise -vuokraamoilta kohteessa Toronto City Airport on Toyota Rav4, hinnalla 59,97 $/päivä

  Halvin Keskikokoinen -luokan auto kohteessa Toronto City Airport ACE Rent A Car -vuokraamoilta (5.5/10 arvosana 250+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Hyundai Accent hintaan 60,51 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Toronto City Airport on Kia Rio Enterprise -vuokraamolta. Sen hinta on vain 39,70 $/päivä. Enterprise -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa NATIONAL -autoista kohteessa Toronto City Airport

NATIONAL
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: National
Osoite: 4 EIREANN QUAY, 4 Eireann Quay, TORONTO, M5V1A1 , ON
Puhelinnumero: 4162085036
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.3/10, mikä on Erinomainen

NATIONAL-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Toronto City Airport

NATIONAL-autovuokraus lentokentiltä

NATIONAL-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Toronto City Airport

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Toronto City Airport. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä NATIONAL