HERTZ Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

HERTZ Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Vancouver Kansainvälinen Lentoasema (YVR), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

Pakettiauton HERTZ Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

HERTZ kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema
HERTZ
HERTZ
8.1
/10
Erinomainen
7.4
/10
Rahalle vastinetta
8.4
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.8
/10
Auton hakeminen
8.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Vancouver Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.1/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema oli Hyundai Accent Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 36,65 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Kanadassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Vancouver Kansainvälinen Lentoasema on Ford Escape hintaan 37,54 € päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Kia Rio Säästö -luokasta 41,64 €/päivä.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 56,96 €/päivä

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Toyota Rav4. Sen hinta on alkaen 50,88 €/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema on Kia Rio Routes -vuokraamolta. Sen hinta on vain 20,86 €/päivä. Routes -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 4.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: 3880 Grant Mcconachie Way, Vancouver Ap (bc), V7B 1Y7, BC, British Columbia
Puhelinnumero: 6046063700
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.1/10, mikä on Erinomainen

HERTZ-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

HERTZ-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Vancouver Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ