HERTZ Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

HERTZ Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema (YWG), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema

Pakettiauton HERTZ Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema

HERTZ kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema
HERTZ
HERTZ
7.7
/10
Todella hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
7.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.3
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 7.7/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema oli Hyundai Accent Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 36,44 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Kanadassa. Halvin Standardi -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Corolla hintaan 51,39 $ päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Rav4 hintaan 54,92 $ päivässä.

  Enterprise -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Enterprise on Toyota Rav4 Katumaasturi -luokasta 32,59 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Winnipeg Kansainvälinen Lentoasemassa on Standardi , jonka hinta Enterprise -vuokraamoilta maksaa alkaen 43,52 $ päivä Toyota Corollalla.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Enterprise -vuokraamoilta kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 32,59 $/päivä

  Halvin Standardi -luokan auto kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema Alamo -vuokraamoilta (8.7/10 arvosana 2000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Volkswagen Jetta hintaan 50,21 $/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: Alamo Auto on Toyota Rav4, hintaan 54,22 $/päivä.

  Kanada :n, suosituin vuokraamo on Dollar Car Rental (keskimääräinen arvosana 8.1/10 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Standardi -luokan auto kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema on Volkswagen Passat , , alkaen 35,63 $ /päivä.

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Toyota Rav4. Sen hinta on alkaen 54,99 $/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Yaris Economy -vuokraamolta. Sen hinta on vain 29,44 $/päivä. Economy -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 4.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: 2000 Wellington Ave, Winnipeg Ap (mn), R3H 1C2, MN
Puhelinnumero: 2049256625
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.7/10, mikä on Todella hyvä

HERTZ-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema

HERTZ-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Winnipeg Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ