MACK Dubrovnik Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

MACK Dubrovnik Lentoasema

Paras vuokra-auto Dubrovnik Lentoasema (DBV), Kroatia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

MACK Dubrovnik Lentoasema

Pakettiauton MACK Dubrovnik Lentoasema

MACK kohteessa Dubrovnik Lentoasema
MACK
MACK
6.6
/10
Hyvä
5.5
/10
Rahalle vastinetta
6.5
/10
Puhtaus
7.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.5
/10
Auton hakeminen
7.1
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Dubrovnik Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  MACK Rent A Car -autovuokraamoita kohteessa Dubrovnik Lentoasema arvosteli 25+ asiakasta arvosanalla 6.6/10. Halvin auto MACK Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Dubrovnik Lentoasema oli Volkswagen Up Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,80 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Kroatiassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto MACK Rent A Car -vuokraamolta kohteesta Dubrovnik Lentoasema on Volkswagen Golf hintaan 27,68 € päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Dubrovnik Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Citroen C3 Säästö -luokasta 18,34 €/päivä.

  Kroatia:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Dubrovnik Lentoasema on Ford Focus, hinnalla 19,00 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Opel Astra. Sen hinta on alkaen 13,51 €/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.6/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Dubrovnik Lentoasema on Skoda Fabia FLEET rent a car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 5,99 €/päivä. FLEET rent a car -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.2/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa MACK -autoista kohteessa Dubrovnik Lentoasema

MACK
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: MACK Rent A Car
Osoite: Dubrovnik Airport, Dobrota 24, Cilipi
Puhelinnumero: + 385 (0) 98 422 192
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 6.6/10, mikä on Hyvä

MACK-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Dubrovnik Lentoasema

MACK-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Dubrovnik Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Dubrovnik Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä MACK