RENT PLUS Brno Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

RENT PLUS Brno Lentoasema

Paras vuokra-auto Brno Lentoasema (BRQ), Tšekin tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

RENT PLUS Brno Lentoasema

Pakettiauton RENT PLUS Brno Lentoasema

RENT PLUS kohteessa Brno Lentoasema
RENT PLUS
RENT PLUS
8
/10
Todella hyvä
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.9
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Brno Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Rent-Plus -autovuokraamoita kohteessa Brno Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8/10. Halvin auto Rent-Plus -vuokraamolta kohteessa Brno Lentoasema oli Volkswagen Up Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 11,64 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Tšekin tasavaltassa. Halvin Säästö -luokan auto Rent-Plus -vuokraamolta kohteesta Brno Lentoasema on Volkswagen Polo hintaan 12,77 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Brno Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Volkswagen Polo Säästö -luokasta 30,14 $/päivä.

  Tšekin tasavalta:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Brno Lentoasema on Volkswagen Polo, hinnalla 30,14 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 15,29 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.7/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Brno Lentoasema on Volkswagen Up Rent-Plus -vuokraamolta. Sen hinta on vain 11,64 $/päivä. Rent-Plus -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa RENT PLUS -autoista kohteessa Brno Lentoasema

RENT PLUS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Rent-Plus
Osoite: Brno Turany Airport, Brno
Puhelinnumero: +420722802040
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8/10, mikä on Todella hyvä

RENT PLUS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Brno Lentoasema

RENT PLUS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Brno Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Brno 7.48 km / 4.65 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Brno Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä RENT PLUS