FIREFLY Praha Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

FIREFLY Praha Lentoasema

Paras vuokra-auto Praha Lentoasema (PRG), Tšekin tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

FIREFLY Praha Lentoasema

Pakettiauton FIREFLY Praha Lentoasema

FIREFLY kohteessa Praha Lentoasema
FIREFLY
FIREFLY
8.7
/10
Erinomainen
8.8
/10
Rahalle vastinetta
9.5
/10
Puhtaus
8.1
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8
/10
Auton hakeminen
9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Praha Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Firefly Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Praha Lentoasema arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 8.7/10. Halvin auto Firefly Car Rental -vuokraamolta kohteessa Praha Lentoasema oli Skoda Citigo Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 10,16 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Praha Lentoasema ja Säästö -luokasta Tšekin tasavaltassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Firefly Car Rental -vuokraamolta kohteesta Praha Lentoasema on Skoda Rapid hintaan 14,70 $ päivässä. Halvin Säästö -luokan auto Firefly Car Rental -vuokraamolta kohteesta Praha Lentoasema on Skoda Fabia hintaan 10,76 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Praha Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Skoda Fabia Estate Standardi -luokasta 38,05 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Praha Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 52,34 $ päivä Volkswagen Golflla.

  Tšekin tasavalta :n, suosituin vuokraamo on Budget Car Rental (keskimääräinen arvosana 8.1/10 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Praha Lentoasema on Volkswagen Golf , , alkaen 28,09 $ /päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 20,73 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Praha Lentoasema on Skoda Citigo Firefly Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 10,16 $/päivä. Firefly Car Rental -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa FIREFLY -autoista kohteessa Praha Lentoasema

FIREFLY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Firefly Car Rental
Osoite: Letiste Vaclava Havla, Prague 6 , 161 00
Puhelinnumero: 420,225,345,021
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 8.7/10, mikä on Erinomainen

FIREFLY-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Praha Lentoasema

FIREFLY-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Praha Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Praha 10.64 km / 6.61 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Praha Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä FIREFLY