AVIS Aarhus Tirstrup Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Aarhus Tirstrup Lentoasema

Paras vuokra-auto Aarhus Tirstrup Lentoasema (AAR), Tanska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Aarhus Tirstrup Lentoasema

Pakettiauton AVIS Aarhus Tirstrup Lentoasema

AVIS kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema
AVIS
AVIS
7.1
/10
Todella hyvä
6.6
/10
Rahalle vastinetta
7.4
/10
Puhtaus
7.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.8
/10
Auton hakeminen
7.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Aarhus Tirstrup Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema arvosteli 250+ asiakasta arvosanalla 7.1/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema oli Opel Corsa Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 59,56 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Standardi -luokasta kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema ja Pienikokoinen -luokasta Tanskassa. Halvin Standardi -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Aarhus Tirstrup Lentoasema on Opel Astra Estate hintaan 76,85 € päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Aarhus Tirstrup Lentoasema on Renault Captur hintaan 67,68 € päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Toyota Aygo Mini -luokasta 38,01 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Aarhus Tirstrup Lentoasemassa on Farmari , jonka hinta Budget Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 51,24 € päivä Ford Focus Estatella.

  Tanska:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema on Volkswagen Golf, hinnalla 43,25 €/päivä

  Halvin Farmari -luokan auto kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema Hertz Car Hire -vuokraamoilta (7.7/10 arvosana 500+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Ford Focus Estate hintaan 45,44 €/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Hertz Car Hire Auto on Volkswagen Golf, hintaan 37,31 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema on Renault Clio Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,14 €/päivä. Europcar -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Aarhus Tirstrup Lentoasema

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: NY Lufthavnsvej 24, Kolind, 8500
Puhelinnumero: (45) 7024 7737
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.1/10, mikä on Todella hyvä

AVIS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Aarhus Tirstrup Lentoasema

AVIS-autovuokraus rautatieasemilta

AVIS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Aarhus Tirstrup Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Aarhus Tirstrup Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS