FLIZZR Billund Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

FLIZZR Billund Lentoasema

Paras vuokra-auto Billund Lentoasema (BLL), Tanska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

FLIZZR Billund Lentoasema

Pakettiauton FLIZZR Billund Lentoasema

FLIZZR kohteessa Billund Lentoasema
FLIZZR
FLIZZR
8.2
/10
Erinomainen
7.6
/10
Rahalle vastinetta
8.7
/10
Puhtaus
8.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.1
/10
Auton hakeminen
8.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Billund Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Flizzr -autovuokraamoita kohteessa Billund Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.2/10. Halvin auto Flizzr -vuokraamolta kohteessa Billund Lentoasema oli Opel Adam Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 22,77 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Tanskassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Flizzr -vuokraamolta kohteesta Billund Lentoasema on Citroen C4 Cactus hintaan 32,91 € päivässä.

  Enterprise -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Billund Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Enterprise on Volkswagen Touran Vuokraus -luokasta 17,71 €/päivä.

  Tanska:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Enterprise -vuokraamoilta kohteessa Billund Lentoasema on Volkswagen Golf, hinnalla 88,33 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 21,43 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.5/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Billund Lentoasema on Toyota Aygo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 16,33 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa FLIZZR -autoista kohteessa Billund Lentoasema

FLIZZR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Flizzr
Osoite: Arrival Hall, Billund, 7190
Puhelinnumero: +45-32462945
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.2/10, mikä on Erinomainen

FLIZZR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Billund Lentoasema

FLIZZR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Billund Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Vejle 24.17 km / 15.02 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Billund Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä FLIZZR