BUDGET Kööpenhamina Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Kööpenhamina Lentoasema

Paras vuokra-auto Kööpenhamina Lentoasema (CPH), Tanska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Kööpenhamina Lentoasema

Pakettiauton BUDGET Kööpenhamina Lentoasema

BUDGET kohteessa Kööpenhamina Lentoasema
BUDGET
BUDGET
8.4
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8.6
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.1
/10
Auton hakeminen
9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Kööpenhamina Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Kööpenhamina Lentoasema arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 8.4/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Kööpenhamina Lentoasema oli Citroen C1 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 21,44 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Tanskassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Kööpenhamina Lentoasema on Renault Captur hintaan 24,65 € päivässä.

  Flizzr -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kööpenhamina Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Flizzr on Smart Forfour Mini -luokasta 11,17 €/päivä.

  Tanska:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Flizzr -vuokraamoilta kohteessa Kööpenhamina Lentoasema on Opel Astra, hinnalla 45,87 €/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto Alamo -vuorkaamolta (8.3/10 arvosana 500+ asiakkaalta). Auto on Volkswagen Golf, hintaan 38,41 €/päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Renault Captur. Sen hinta on alkaen 24,65 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.4/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kööpenhamina Lentoasema on Smart Forfour SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 11,16 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Kööpenhamina Lentoasema

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Car Rental Centre - Cph, Kastrup, 2770
Puhelinnumero: +45 32 52 39 00
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.
Luokitus: 8.4/10, mikä on Erinomainen

BUDGET-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kööpenhamina Lentoasema

BUDGET-autovuokraus rautatieasemilta

BUDGET-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kööpenhamina Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kööpenhamina Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET